Tisulská Princezna – Dívka V Rakvi – Je Nejméně 800 Milionů Let Stará A Tělo Krále Anunnakiho Po Dobu 12 000 Let Zcela Neporušené!

U velitele oblasti velení Alexandra Alexandroviče Masalyginy byla veškerá práce okamžitě zastavena. Rakev vylezl na povrch a začal se otevírat, klovat na okrajích zkamenělého časového tmelu. Ne tolik z úderů, ale z účinků slunečního tepla, tmel do čiré kapaliny a tekl. Jeden, kdo hledal zkušenosti, to dokonce vyzkoušel na jazyku (za týden byl šílený a v únoru ztuhl u dveří jeho domu.)

Víko rakve bylo nastaveno naprosto přesně. Pro trvalejší spojení uvnitř okraje lemovaný dvojitý obličej pyatnadtsatisantimetrovuyu zapojen do tloušťky stěny.
Tisulsky PrincessDiscovery byl pro publikum šokem. Rakevní rakev byla až po okraj naplněna růžově modrou křišťálově čistou tekutinou. Při jarním stehu, který spočívá vysoko (asi 180 ° C), byla štíhlá neobvyklá kráska – vypadala asi na třicet, s jemnými evropskými rysy a velkými, široce otevřenými modrými očima. Tlusté, tmavě hnědé s červenavým odstínem do pasu, mírně zvlněné, zakryté po stranách, měkké bílé ruce s krátkými, úhledně zastřiženými nehty.

Měla na sobě bílé krajkové průhledné šaty těsně pod kolenem. S krátkými rukávy vyšívanými barevnými květinami. Spodní prádlo nebylo. Zdálo se, že není mrtvá, ale spí. U hlavy – černá, obdélníková, na jednom konci zaoblená, kovová krabička (něco jako mobilní telefon) o velikosti přibližně 25 až 10 cm
Rakev byla otevřena pro všechny, aby viděli asi 10 až 15 hodin. Podívejte se, že zázrakem byla celá vesnice. Nález byl téměř okamžitě hlášen v okrese. Potvrzování úřadů, hasiči, vojáci, milice. Ve 14 hodin přistál na poli cihlově červeného vrtulníku a vzal tucet solidních „přátel“ v mufti, kteří kdysi řekli, že místo je nakažlivé, a řekli divákům daleko od hrobu. Pak uzavřel místo objevu a přepsal všechny, kteří se dotkli rakve, a dokonce i stáli poblíž, zdánlivě pro lékařskou pohotovost.

„Přátelé“ rakve se táhli, bylo to ve vrtulníku, ale břemeno bylo příliš těžké, a rozhodli se to usnadnit odstraněním kapaliny. Poté, co čerpal tekutinu z rakve, mrtvola přímo před ní začala zčernat. Poté se kapalina znovu naplní a temnota rychle mizí. Po minutě zpoždění na tvářích se znovu začervenal a všechny smrtelné pozůstatky bývalého získaného realistického vzhledu. Rakev byla zavřená a přivezla vrtulník, aby se spojila se zbytky tmelu v celofánových pytlích a nařídila svědkům, aby se rozešli. Poté se vrtulník vznesl k nebi a zamířil k Novosibirsku.

Pět dní od Novosibirsku po Ržavčik přišel starší profesor a četl v country klubu přednášku o předběžných výsledcích nedávných laboratorních nálezů. Profesor řekl, že tento objev změní rzhavchikskaya na velmi pochopení historie. V blízké budoucnosti zveřejní sovětští vědci svá zjištění a to, že se vědecký svět dostane do šoku. Věkový pohřeb je podle profesora nejméně 800 milionů let starý! To vyvrací darwinovskou teorii původu člověka z lidoopů. Žena byla pohřbena v karbonu období prvohor éry miliony let před dinosaury, dlouho před vznikem planetárního uhlí, kdy je v moderním pohledu stále země úplné rostlinné říše.

Původně rakev žena stojící uprostřed dřevěné klenby hluboké houštiny lesa. V průběhu času byla klenba úplně zakořeněna v zemi, zhroutila se a bez kyslíku po stovky milionů let do pevné vrstvy uhlí.
Zpočátku navrhoval mimozemskou verzi, ale genetická analýza ženského těla ukázala stoprocentní uniformitu moderního ruského muže. Dnes jsme jeden na jednoho stejní jako naši předkové před 800 miliony let!

Úroveň civilizace, která patřila ženě, více než všechny dříve známé, včetně naší vlastní, protože povaha látky, ze které byly šaty „princezny“, není přístupná vědecké analýze. Zařízení pro výrobu takového materiálu lidstvo nevynalezlo. Nepodařilo se identifikovat složení a růžově modrá kapalina, identifikovaná pouze některé z jejích složek, vytvořila nejstarší odrůdy cibule a česneku. Na kovové krabici profesor neřekl nic, kromě toho, že se to stalo studoval.

Přednášející odešel a po několika dnech v místních novinách přišla tisulskoy drobná poznámka, která byla nalezena poblíž vesnice Rzhavchik archeologická památka, která osvětlí příběh. Rzhavchane protestoval tolik senzací a v novinách tři řádky! Rozhořčení opadlo, když oblast Tisulského náhle obklíčila armáda, policie chodila od domu k domu, odstraňovala „pobuřující“ počet obyvatel a místo, kde našel hrobku, opatrně vykopal a zaplnil zeminou.
Přesto i přes snahu úřadů lidí ve vesnici byli nalezeni bojovníci za pravdu. Jedna z postav běhala ve všech případech, dokonce napsala dopis ústřednímu výboru, ale zemřela rok (podle oficiální verze – na srdeční selhání). Když v roce jeden za druhým při autonehodách zahynulo všech šest „průkopnických“ rakví, kteří přežili svědky, navždy umlčeni.

V roce 1973, kdy podle úřadů „bylo na tichu“ na březích a ostrovech jezera Berchikul, které byly šest kilometrů od místa výskytu sarkofágu, celé léto až do pozdního podzimu v tajnosti prováděny rozsáhlé vykopávky. Pracoviště bylo obklopeno vojáky a policií. Ale jak se říká, vražda skončí! Jeden hostující pracovník, který se podílel na výkopu a po dlouhou dobu mlčel, odešel do nákupního areálu lehce opilý a řekl, že ostrovy objevily starověký hřbitov z doby kamenné. Sdílejte podrobnosti, které rozhodně odmítli, ale vesnice viděla jak na místě vykopávky, tak odletěla do „cihel“ a vrtulník něco brala, a po dokončení prací na ostrovech a březích Berchikulya jsou stovky pečlivě vykopány a pohřbené podzemní hrobky…

Král Anunnaki po dobu 12 000 let zcela neporušený !!!
Jedinečný
tajný hrob Discovery 3 Sarcophagus starý 12 000 let je starší než Egypt, ale stejně jako v Egyptě
Podívejme se na tuto zprávu jako na nálezy, protože je hodíme přes palubu egyptologie i sumerských archeologických asociací univerzitního výzkumu.

Potvrzují však neuniverzitní výzkum, víme dlouho, že Sumerové byli před potopou na Zemi a jsou potomky SHU MER, lidu Shu, který přišel z oceánu na Zemi. Stejně tak je tomu u indikace, tyto nálezy jsou nejméně 12 000 let staré, pravděpodobně to není poslední údaj o věku. Může se stát, že pocházejí z doby před povodněmi, například Göbelki Tepe. A protože odhady také stárnou. Takže tento sond již dosáhl 14 000 let. Potopa však byla lt. Geologové 12 980 před naším letopočtem. A komplex v Gíze bude pravděpodobně starý nejméně 45 000 let. I když existují geologové, kteří mluví o 800 000 letech.

Vezměme nyní tyto nové objevy ve srovnání, můžeme právem předpokládat, že máme co do činění se svědectvími o historii, která nám dávají první pohled na prehistorik, alokací času i objektivitou a historií, nové okno se otevře a přinese skutečná minulost mnohem blíže.
Je to první skutečný důkaz nositelů znalostí a jejich rovnosti s Bohem jako entitou, která je již před potopou, o jejich vztahu k lidem přímo souvisejícím s civilizačním vývojem lidstva a dokumentujícím to.

K tomuto objevu došlo zcela náhodou na jaře 2008, a pokud víme, stalo se to bezpochyby díky ruským médiím a televizní premsě. K tomu dochází v Kurdistánu, Íránu, zemi, která je pro svět spíše uzavřená, přinejmenším v západním světě, ale má dobré vztahy s Ruskem. Přestože jsme do roku 2015 skryli, podařilo se nám podle ruského tisku (díky Google Translator) zjistit, že k objevu došlo v díle, když se kopalo v zemi, aby se vytvořily základy domu.

Poté se objeví mauzoleum se třemi rakvemi a po výstižnějších vykopávkách vrstva zeminy obsahující pozůstatky starověké civilizace a ruiny města. Podle vrstvy, ve které byl nalezen, ale také díky artefaktům nalezeným uvnitř, archeologové zjistili, že pomník a město byly postaveny Někdy mezi 10 000 a 12 000 lety, což je datum, které islámské úřady po zveřejnění po zjištění v ruském tisku íránské úřady veřejně prohlásily, že ruiny byly staré 850 let, což zjevně neodpovídá skutečnosti a je opět oficiální lží.
Ze tří sarkofágů nalezených v mauzoleu máme pouze videozáznamy o prvních dvou. O třetině ani jejich obsahu ani o tom, kdo byl uvnitř, nevíme nic.

zdroj: DailyMysteries

Přejít nahoru