Andrásy napísal, nech skapú tí, čo sa nechcú dať očkovať. Vraj aspoň bude menej sprostých ľudí. Štubniak reaguje

Andrásy komentuje

Po internete koluje screenshot komentára humoristu Olivera Andrásyho. Očividne reagoval pod niektorým statusom premiéra SR.

Premiéra nabádal, aby zabezpečil, aby sa mohli dať čím skôr očkovať všetci, ktorí sa chcú. „Tí čo nechcú, na tých kašlať. Aspoň bude menej sprostých ľudí,“ napísal humorista vzápätí. Andrásy očividne absolútne dôveruje aj najnovším, aj dostatočne neprevereným výdobytkom vedy.  Testovanie mu pripadá, akoby niekto zháňal petrojelku po zavedení elektrického osvetlenia. To napísal v závere svojho komentára.

Na humoristu reaguje Juraj Štubniak
Tento komentár Andrásyho sa nepáči bývalému majstrovi zvuku a súčasnému príležitostnému hercovi, Jurajovi Štubniakovi. Do humoristu sa na svojom Facebooku poriadne pustil.

„Pána Olivera som niekoľko krát v živote stretol. Vždy som si pomyslel, že pán Boh má rozmanitú záhradku a musí byť v nej aj burina,“ začal Štubniak. „Ale želať niekomu smrť len preto, že nie je mentálne obmedzený ako pisateľ nižšie uvedeného statusu, to mi už príde cez čiaru. Inu…. celebrita!“ kopol si do Olivera Andrásyho Štubniak.

zdroj: hlavnydennik.sk

Přejít nahoru