Jako zvěř. Tak se chovají imigranti na ostrově Malta

Migranti převzali kontrolu nad částí komplexu. Očití svědci uvedli, že zapalovali auta zaměstnanců zařízení. Zničili jich pět a poškozen byl i jeden policejní vůz. Policistům se podařilo nepokoje potlačit a získat nad komplexem kontrolu zhruba kolem čtvrté hodiny ráno. Podobně imigranti řádí v migračních centrech v Řecku. Takové „obohacení migranty“ tady nechceme!

Podle našeho názoru mají být nelegální imigranti deportováni zpět, odkud přišli, a ti, kteří je pašují, mají být trestně stíháni. Lodě pašující nelegálními imigranty by měly být zabavovány.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Navrhli jsme již zákony zakazující islámské zahalování na veřejnosti a zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

Autor: Radim Fiala

Přejít nahoru