Co je nového v Americe?

Ale ono se děje. Jen světová média se ze všech sil snaží hledět jinam. Tak třeba v takovém Wisconsinu. Před pár dny tam Matt Braynard, výkonný ředitel vlasteneckého sdružení Look Ahead vyhlásil, že při jejich přezkumu loňských presidentských voleb, tam odhalili nejméně 157.299 nelegálních hlasovacích lístků. Což je docela bomba. Zejména když uvážíme, že v tomto státě získal vítězný Biden o 20 000 hlasů více, než poražený Trump. A ejhle, najednou se tu povaluje skoro 8 krát více neplatných hlasů, než činil rozdíl mezi oběma kandidáty…

V jiném americkém státě, v Marylandu, na to šli jinak, ale dopracovali se k podobným výsledkům. Vlastenecká skupina Maryland Voter Integrity Group oznámila, že její lidé zjistili podivnou anomálii. Ve čtyřech volebních okrscích státu ( Anne Arundel, Carrolle, Frederick a Harforde) se v loňských presidentských volbách prudce zvýšil počet hlasů pro Demokraty. O 34% až 37%. podle okrsku. Na čemž by samozřejmě nemuselo být nic divného. Voličská přízeň se přece může přelévat sem, nebo tam. Jenže – tamější republikáni zůstali na svém. Zhruba tak, jako při předcházejících volbách. A obyvatelstva zmíněných okrsků nepřibylo. Ani nebyla zaznamenána nějaká registrace „přespolních” voličů do nich. Takže voličů nepřibylo, republikánů neubylo. A přesto tu měli Demokrati o více než 34% víc hlasů, než minule. Kdepak se ty hlasy vzaly?

O forenzním přepočítávání hlasů v okrsku Maricopa County v Arizoně se už psalo vícekrát. Aktuální výsledky auditu ukazují o 74 tisíce hlasovacích lístků víc, než jich bylo před volbami rozesláno voličům. K tomu bylo zjištěno  jakési dodatečné vymazání 18 tisíc „nevhodných” voličů z voličských seznamů. A pro změnu pak zase  zapsání 4 tisíc voličů nových, do stejných seznamů, rovněž po registrační uzávěrce 15. října. Také se zjistilo hackování volebního systému, korespondenční lístky vytištěné na jiném papíře, než byl dodán tiskárně, která oficiální lístky dodávala a jiné zajímavosti.

Podobné věci hlásí volební audit také ze státu Georgia. V tamním okrsku Fulton odhalila forenzní analýza, že 60 procent z 1539 zkoumaných dávek hlasovacích lístků obsahovalo „chyby”. Přesněji hlasy, které byly nesprávně započítány v oficiálním volebním výsledku okresu. Například jedna dávka 101 hlasovacích lístků byla zapsána jako 100 hlasů pro Bidena a nula pro prezidenta Donalda Trumpa. Její prozkoumání však ukázalo, že ve skutečnosti bylo v této konkrétní dávce jen 59 hlasů pro Bidena a 42 pro Trumpa. Místní zdroje mluví o „masivních chybách a prokazatelných podvodech”.  Za celou Georgii se pak počet neplatných a ilegálních hlasů odhaduje na 35 tisíc. Pro zajímavost – Trump v tomto státě prohrál o 12 tisíc hlasů.

I když americký mainstream tyto zprávy potlačuje, seč může a oficiální média stále drží línii o zpochybňovačích voleb, jako o „bílých supremacistech” a „vnitřních teroristech”, začíná se mezi Demokraty šířit tichá panika. Natolik silná, že do své obrany zapojují nejtěžší váhy oficiálních struktur USA. Federální Ministerstvo spravedlnosti rozeslalo před pár dny státům Únie už druhé varování před partyzánskými „audity” voleb z roku 2020. To první mířilo letos na jaře na  audit v okrsku Maricopa County v Arizoně. Pod drakonickými tresty tam auditující firmě Cyber Ninjas zakázalo osobní prověřování adres voličů. Protože, jak jistě uznáte, představa, že by někde u dveří zazvonil pracovník firmy a zeptal se, zda tu opravdu bydlí pan XY, jestli byl hlasovat v loňských presidentských volbách a jakou formou, to by bylo přece jasné pošlapání demokracie… Ve svém druhém varování se Ministerstvo spravedlnosti zaměřuje na účast soukromých firem při přepočítávání a chce je omezit. Protože dobře ví, že oficiálním státním strukturám už nikdo nevěří ani nos mezi očima.

Člověk by mávl rukou, že je to daleko. Ale svět je čím dál menší a navíc, ta skupina, která stojí za americkými Demokraty, tak či onak vládne celé naší Euro-Americké civilizaci. A čím dál méně to skrývá. Jaké tedy poučení pro nás vyplývá z aktuálního vývoje v USA? Nejméně dvojí:

1) obecné – Na zjevně ukradených volbách v USA vidíme, že tahle mocenská skupina se nezastaví před ničím. Že se žene za vítězstvím a už se to ani neobtěžuje skrývat. Protože jí tlačí čas. Co pro nás chystá, vidíme právě v USA. Drancující BLM v ulicích, šílenství genderu a CRT na univerzitách a LGBT korektní teror v práci a škole… Nedělejme si iluze, že nás to mine. Přesně ta samá skupina „velí” i Evropské únii.

2) konkrétní – Po zjevně ukradených volbách v USA je jasné, že nesmíme nikdy dopustit, aby se u nás, v ČR, rozšířilo „korespondenční”, nebo dokonce „internetové” hlasování. K čemu by vedlo, je už teď zjevné i hluchoněmému slepci. A to že ho prosazují a podporují právě Piráti, to už obrázek jen dokresluje.
Autor: Lubomír Vylíčil

Přejít nahoru