Dcéra Zuzany Čaputovej rozbieha modelingovú kariéru

Na internete sa objavili profesionálne fotky mladej Emmy. Je krásna a netradičná. Vlastní už portfólio profesionálnych fotiek, ktorými možno dobyje svet. Stala sa súčasťou prestížnej modelingovej agentúry Exit.

https://www.instagram.com/p/CRaxwy1rlE9/?utm_source=ig_embed

Má dokonalú postavu, úsmev a vyzerá netradične aj vďaka neprehliadnuteľnému znamienku. Tieto aspekty by ju naozaj mohli vniesť do svetového modelingu. Odborník Jozef Oklamčák si to myslí tiež. “Keď sa mám vyjadriť na základe vzhliadnutých fotografií, tak mi zdá veľmi zaujímavá,” povedal Oklamčák pre cas.sk.

https://www.instagram.com/p/CRaxtBlr2ze/?utm_source=ig_embed

“Podľa genetiky jej mamy, ktorá je veľmi sympatická a príťažlivá žena, tak si myslím, že má veľkú šancu. V posledných rokoch, aj pri výbere našich finalistiek či adeptiek na modelky, sa snažím porovnávať ich krásu, perspektívu či budúcnosť s ich mamami. Ako sa hovorí, a aj to platí, genetika je genetika. Tá je proste viditeľná a nezameniteľná.”

Saša Jány vedie dlhé roky úspešnú modelingovú agentúru. On vidí v Emme taktiež veľký potenciál. „Určite šancu má. Originalita a nekomerčný výzor sú v modelingu veľmi žiadané.”

 

Zuzana Čaputová má zo svojej dcéry určite radosť. „Agentúra pred pár mesiacmi oslovila Emmu na spoluprácu. Pani prezidentke sa dcérine umelecké fotografie páčia a drží jej palce. Emma sa neskôr chystá študovať na  vysokej škole a modelingu sa venuje len doplnkovo. Prvoradé pre ňu ostáva štúdium,“ vyjadril sa Jozef Matej, riaditeľ Odboru komunikácie Kancelárie prezidentky SR.

zdroj: netky.sk

Přejít nahoru