Obdivuhodná odvaha! Redaktor ARD: “Už mám dost korona-lží, nebudu mlčet více”!

V dlouhém otevřeném dopise, publikovaném na portále multipolaritě-Magazin o.i. prohlásil:

“Už nemohu a nechci více být mlčící spolupáchteľom korona-lží, které šíří veřejného právní média, včetně ARD.”

42 letý Ole Skambraks, Němec s dánskými kořeny, není “ledajaký” redaktor, ale je to vzdělanostně vysoce kvalifikovaný a neobyčejně sečtělý redaktor.

Najde se po přečtení těchto řádků i v ČR (moje články publikuje pravidelně i jeden konzervativní český portál) odvážný redaktor mainstreamu, který se nebojácně a objektivní vyjádří ke korona politice slovenské / české vlády a její epidemiologů (kteří jen kopírují německou korona politiku) pokud nařízením vedení redakce ohledně podávání informací o kůrou?

Je obdivuhodné a chvályhodné, že Skambraks dokázal ve své exponované pracovní pozici prorazit rafinovaný a hrubý zeď cynického mlčení, který ho obklopoval a v listu nemilosrdně zaútočil na svého zaměstnavatele a tím na celou diktátorskou korona politiku německé vlády.

Dále cituji z jeho listu:

“Nemohu více mlčet a akceptovat to, co se děje více než půldruhého roku u mého zaměstnavatele, veřejného právní televizi. V její statutech a ve smlouvách se státem jsou slova jako vyváženost, soudržnost společnosti a diverzita ve zpravodajství. Praktikuje se ale něco zcela jiného. Skutečná výměna názorů, která odráží mínění všech částí společnosti neexistuje. ”

Ole Skambraks je dvanáct let redaktorem veřejného právní televize a byl od počátku korona krize zastáncem toho, že právě veřejného právní média, televize a rádiové vysílání musí podporovat dialog mezi přívrženci korona opatření a jejich kritiky, jakož i mezi těmi, kteří mají ustavičný strach před vírem a těmi, kteří mají obavy, že svá práva už nenávratně ztratí a také mezi přívrženci očkování a odpůrci očkování.

Skambraks ale dobře ví, že to se téměř vůbec nekonalo.

Odvážná reakce redaktora Skambraksa je jen dalším přesvědčivým důkazem toho, že žijeme v diktatuře, v nebezpečné diktatuře korony (a ta je o to nebezpečnější, že v ní nás ovládají politici podporováni egocentrický vědci, kteří mají i psychopatické štuktúry).

Tento člověk konal nezištně a jen na základě svého vnitřní přesvědčení, že musí vyjevit veřejnosti pravdu, a to bez ohledu na sebe a na možnou ztrátu svého redaktorskou místa. Mám pro něj obrovský obdiv a zároveň nesmírný respekt

.

Ještě dodám, že otevřený dopis Skambraksa obsahuje množství fundovaných argumentů, které nelze nijak vyvrátit.

Obohatil i moje poznání.

———– ———————–

 

Opat – protože dotyčný tu mě “Narrenfreiheit” – můj “Přimluv”:

 

Dakujem všem, kteří zde uzemňuje tých, kteří sem chodí jen s jediným ubohým úmyslem – špína na autora … ..

 

Očekávejme tu i dnes znovu nudné, otřepané, opakovaně stereotypní a žalostně ubohé píchání nenávistně zatrpklý Píchací ……… ..ktoreho vnitřek rozežírají zavist, nenavist a patologicky destruktivity –

 

mimochodem, tento druh (ne) lidí se nedožívají vyššího věku-zdůvodnil jsem to v jedné mé knize o zdraví a dlouhém životě …….

Autor: Roman Bednár

Přejít nahoru