Sabotáž v ruském zdravotnictví v souvislosti s COVID-19

A přestože se tato lékařka Natalya Viktorovna Ionova mýlí v existenci “viru SARS-Cov2”, nevyvratitelný důkaz, že SARS-Cov2 je fikcí poskytnutou společností RP, dělá jí závěry a pozorování ještě harmoničtějšímu, dává jim materialistický význam. Vysvětlení.

Naneštěstí, mylnou představou o existenci viru SARS-Cov2 trpí moderní zdravotnický personálem včetně lékařů téměř v plné síle, s výjimkou snad nejpokročilejších specializovaných specialistů.
Blízké seznámení se s procesem vědecky konzistentního objevování nového patogenu umožňuje dokonce i nespecializovaní učitelé vyvodit jednoznačný závěr, že nový virus, který je v patogenezi nerozeznatelný od jiných virů, které způsobují Arvi, v tomto případě nemůže být, ale musel být vynalezen.
Proč? Protože není důvod podezřívat pacientů ve Wu -chane v prosinci 2019 až do ledna 2020., že byli nemocní něčím neobvyklým, co nikdo předtím neměl. V popisu patologií těchto pacientů není nic konkrétního, nic, co by naznačovalo vzhled “nového Arvi”.
A pokud by byl “nový virus” skutečně objeven podle všech pravidel vědecké detekce dosud neznámého patogenního mikroorganismu (pozorující Kochová postuláty), museli by objevitelé uznat jeho absolutní patogenní Nespecifický.
Praktická hodnota objevu takového patogenu je nulová: nikdo nekontroluje nemocných na Arvi na konkrétní virus: zachází se s nimi podle stejného vzorce. Prevence Arvi, jakož i chřipky, je stejného druhu: posílení přirozené imunity. Vakcíny proti SARS a chřipce jsou zbytečné.

Diagnózu “Covid -19” neuznávám – názor resuscitátorky Natálie iontového
A nyní slova drahé Natalya Viktorová Ionovnej:

Resuscitátorka s 20 letý praxí říká, že většina pacientů v “červených zónách” nemá příznaky onemocnění, přičemž jsou léčeni agresivní experimentálními léky, které nejsou předepisovány zákonem, okresní terapeuti nemají rozkazy, ale pouze instrukce. Na WhatsApp jsou lékaři uvězněni v podvodu kvůli platem 200 tisíc rublů.
,, Nepřijímám diagnózu Covid-19. Považuji to za vykonstruovanou nemoc. Samozřejmě, existuje koronavírusová infekce, která může způsobit různé komplikace: virová pneumonie, syndrom respirační tísně – jde o akutní respirační selhání, které všech děsí.
Faktem ale je, že totéž mohou způsobit i jiné viry, nevidím zde žádnou specifičnost. I kdyby se objevil nějaký agresivnější kmen, toto nedává ministerstvu zdravotnictví právo chovat se tak, jak se nyní zpráva.
Myslím tím:
-hospitalizáciu pacientů, kteří nepotřebují hospitalizaci;
-re-profilování nemocnic;
– velmi agresivní léčba těchto pacientů. ”

,, Začněme testováním, jak byla tato diagnóza stanovena? Kde je důkaz, že tento test, který používají, odpovídá tomuto kmeni, identifikuje tento kmen? A kde je důkaz, že tento kmen způsobuje specifickou nemoc zvanou covid?
Všechny testy jsou zdravotnické prostředky a na jejich registraci je zákonem stanovený postup. Můžete zkontrolovat: jak byl tento test zaregistrován, zda bylo provedeno vyšetření a na základě čeho byl test zaveden do systému zdravotní péče. Faktem je, že naše práce je založena na klinických pokynech.
Tyto pokyny se aktualizují každé 3 roky. Od roku 2018 existují doporučení: v zásadě není nutné testovat na respirační virové infekce, s výjimkou viru chřipky. Výjimka pro chřipku existuje proto, že na ni existuje specifická léčba. A všechny ostatní infekce by neměly být vůbec identifikovány. ”
,, Hospitalizace se provádí v závislosti na klinických projevů. Pokud uvidíme těžký zápal plic, budeme hospitalizovat. Nyní jsou všichni ti, kteří měli pozitivní test, byli hospitalizováni. ”
,, Všechny nemocnice byly zavřené a začala se rozsáhlá reprofilace. Reprofilace přišla i do centra, kde pracuji – regionálního centra léčebné rehabilitace. První co mě překvapilo: jak připravili tak rychle dokumentaci? ”
,, Uvědomil jsem si, že došlo k jistému druhu podvodu, protože docházelo k nezákonnému repurpovaniu. Když jsem byla povinně přeložena na jeden měsíc na reprofilované oddělení, položil jsem tam otázku – kam mě překládáte, jak se jmenuje toto oddělení? Odpověď: ,, terapeutické. ”
,, Takže obvyklé terapeutické oddělení. Dobře, říkám si, proč tam ale musíme nosit protimorové obleky? Odpověď: To nám řekli. Takže, zákon nevyžaduje žádnou dokumentaci? ”
,, Jak je možné změnit mé pracovní podmínky jen tak? Na terapeutickém oddělení, kde není žádná možnost nakažení, musím nosit protimorový oblek i když není jasné, před čím se bránit? ”

,, Pracovala jsem tam jeden měsíc jako službu konající lékař. Navíc jsme neměli primárních pacientů, ale šlo jen o následnou léčbu. Taková “následná” služba však neexistuje. Podle zákona musí být pacient po ošetření propuštěn. Je nemožné, aby se v jedna nemocnice uzdravila a druhá dokončila léčbu.
Viděl jsem, že většina pacientů nemá ani příznaky: žádná horečka, žádný kašel nebo po virové infekci existují zbytkové příznaky. A nadále jim předepisují antibiotika, hormony. ”
,, Věřím, že jsme mezi zdravotníky měli obrovskou psychózu. Kdo jim to vrazil do hlavy? Byly tam normální lékaři a najednou je někdo přeformátoval. Nebylo možné jim nic dokázat. Podala jsem oficiální žádost o nové dokumenty včetně dokumentaci ke protimorovým oblekem, a oni mi odpověděli – stále mají stejné dokumenty, nezměnily se žádné podmínky, takže dokumentace neexistuje. ”
,, Vyvstává otázka, proč jsem se rozhořčila jenom já? Zbytek lidí to všechno přijal. Všechny nemocnice ve městě a po celé zemi, všichni lékaři a sestry, všechen personál – všichni si mohou oblékat tyto obleky, které neumožňují dostat vzduch, můžete v nich dostat úpal. Podmínky ochrany práce jsou porušeny. Z nějakého důvodu jsou ve vzduchové komoře nepřetržitě zapnuté baktericidní žárovky, které procházejí touto lampou a pálí plíce, oči a nikdo není pobouřen. ”
,, Vysvětlení: Vysoké doplatky. Každý dobře ví, že pokud něco řekne proti, může to být použito proti němu a tyto platby nedostane. Před přepočtem jsem měla základní plat 40 tisíc a tento měsíc jsem dostala 180 tisíc. ”
,, A v těch nemocnicích, kde se léčí poprvé, tam je to ještě víc. Právě jsme koupili zdravotnický personál. Jiné vysvětlení nemohu najít. ”
,, Ale proč jsem odmítla? Když jsem četla tato doporučení, viděla jsem pořadí farmaceutických společností. Vím, že používání hydroxychlorochinu je léčba mimo návodu. ”
,, Nyní se používají vysoké dávky hormonů, lék “na monoklonální protilátky”, aktemra (Poznámka: Actemra je imunosupresivum. Používá se hlavně k léčbě revmatoidní artritidy), artritida – tyto léky úplně zabíjejí imunitní systém u lidí. Člověk přichází s teplotou 37,5, při takové teplotě je zbytečné ho léčit. Vyléčil by se sám. ”
,, Přesto ho začnou ho intenzivně léčit. Z nějakého důvodu jsou pacienti nuceni ležet na břiše 16 hodin. Je jasné, že člověk onemocní trombózu, pokud tolik leží na břiše. Větrání se také používá ne zcela podle indikací. Pracovala jsem 20 let na jednotce intenzivní péče, vedla jsem pacientů k umělé plicní ventilaci. Pacientů [do mechanické ventilace] jsme provedli pouze s těžkým respiračním selháním, jinak můžete z mechanické ventilace mít více komplikací než užitku ”
,, Co mě ještě zlobí na těchto covid nemocnicích? Lékaři a všichni ostatní si k obleku přilepily rukavice. Všichni přišli na 8 nebo 12 hodin (nevím, kolik hodin tam pracují) a pracují se všemi pacienty ve stejných rukavicích. Ve skutečnosti nesou infekci. A pacient, který je v uměle vyvolané imunosupresi (Poznámka: Imunosuprese je potlačený stav imunity), se stává náchylným na jakoukoli infekci, včetně nozokomiální, které je odolné vůči antibiotikům. ”
,, Nechápu, jak se můžete někdo dostat do takového podvodu za peníze. Vím, že mnozí lékaři skončily a nechtěli se na tom podílet. Ale bohužel aktivní protest nevidím. A teď dochází k nezákonnému očkování. Mluvila jsem s místním lékařem a zeptala jsem se ho – dali vám alespoň nějaký podepsaný příkaz k očkování touto vakcínou? ”
,, Ukazuje se, že neexistuje žádná objednávka, jen jim pošlou nějaké pokyny přes WhatsApp, nazývají jejich objednávky, ale tyto samozřejmě nelze považovat za objednávky. Ptám se a vy čtete pokyny, tam je také uvedeno, že vakcína je registrována podle zjednodušené schématu. Ukázalo se, že si ani nepřečetli pokyny? ”
,, Nedokázala jsem je přinutit, aby učinily cokoli. Mohou to udělat jen sami lidé. Věřím, že je možné stíhat ty, kteří zacházeli podle těchto protokolů, a to jejich přinutí přestat dělat to, co dělají. ”
,, Za všech chci říci, že nevidím žádnou nebezpečnou infekci, žádné biologické ohrožení, protože každý opakovaně kontaktoval lidi s pozitivním testem. Někteří již byly 5 krát v izololácii, pak si uvědomili, že není nutné odesílat kontaktní údaje Rospotrebnadzor, jinak nebudeme moci pracovat vůbec. ”

Autor: Boris Mesár

Přejít nahoru