Co se ještě musí stát, abyste VY, lidé, konečně pochopili? USA jsou říší zla

O migrační vlně se už popsaly určitě stohy papíru. Většina médií a politických špiček nás všeobecně krmí nesmysly o prospěšnosti imigrace a o nutnosti všeobecné Evropské podpory imigrantům. Komu a čemu však toto svinstvo slouží.

To Vám poví opravdu málokdo. Já se o to nyní pokusím. Plány současné imigrační vlny byly už probírány okolo roku 2000 a jsou nedílnou součástí postupného zavádění NWO, jehož jednou z hlavních součástí je i postupná globalizace. Kdo tyto plány stvořil, většina
vzdělaného světa také ví – jsou to příslušníci ŽIDOZEDNÁŘSKÉ ELITY. Proto Vás nyní seznámím s vysvětlením pojmu globalizace dle Thomase Barnetta, jenž byl poradcem bývalého ministra obrany USA Donalda Rumsfelda, který má na rukou krev Iráckého lidu.

Již v roce 2002 sdělil Thomas Barnett toto:

Konečným cílem globalizace je homogenizace všech států na zeměkouli. Toho musí být dosaženo smísením ras s cílem vzniku světle hnědé rasy v Evropě. Proto musí být Evropa donucena přijmout ročně 1,5 milionu přistěhovalců ze zemí třetího světa. Výsledkem tak bude vznik populace s průměrným IQ 90, tedy lidí, kteří budou příliš hloupí na to, aby chápali, ale dost inteligentní, aby mohli pracovat.

Dosažení cíle „ jediného státu“ má být realizováno čtyřmi kroky, které
jsou:

1, krok: Neomezený proud imigrantů za účelem rozkladu usazených národů a zničení jejich kultur. Žádný stát nesmí bránit přílivu uprchlíků. Speciálně se má zdesateronásobit příliv uprchlíků do Evropy. Národně orientovaní politici musí být umlčeni a musí být odstraněni ze scény.

2, krok: Neomezený tok ropy, plynu a dalších surovin. Národy nesmí disponovat nerostným bohatstvím. Veškeré zdroje budou privatizovány a internacionalizovány.

3, krok: Ničím neomezené finanční toky do USA Žádná vláda nesmí bránit svobodnému pohybu kapitálu a nesmí bránit odcházení zisků ze země. Státy se musí dostat do vzájemné závislosti, aby nemohly samostatně samy o sobě existovat. Státy, které se tomu budou bránit, budou nahrazeny loutkovými režimy. Nepřátelé této globalizace budou
zničeni. Thomas Barnett suše konstatuje: „Kritiky zabijeme“

4, krok:

Žádný stát se nesmí postavit na odpor tzv. „ mírovému nasazení“ americké armády – americké soukromé militaristické agentury nastoupí na regionální „ trhy“. Úkolem amerických vlád je trvale udržovat tzv. „ VÁLKU PROTI TERORISMU“ a nikdy neopustit země, kam již jednou vstoupila noha amerického vojáka. Strategický plán je dán jasně:
zničení všech protivníků globalizace. Že jste nic takového nikde nečetli??? Tomu se nedivím, protože není v zájmu NWO sdělovat budoucím otrokům své plány. Nyní však možná konečně pochopíte činnost a kroky Václava Havla, kterým doslova opovrhuji, spícího hajného Schwarzenberga, amerických agentů Vondry a

Dienstbiera, Šabatové, Singera, Stropnického a dalších przničů Českého národa. Vysvětluje to i válku v Iráku, Libyi, Afghánistánu, Sýrii a především nenávistný postoj vůči Rusku. To se totiž tomuto svinskému diktátu odmítá podvolit. Rusové dobře vědí, co činí a jestli to vše takto půjde dále, tak budeme jednou moc rádi, že nás Rusko vyrve ze spárů otrokářů z Ameriky. TTIP je také součástí tohoto plánu na který bezděky navazuje i Babišova EET. Co ještě chcete za hmatatelnější důkaz! Jestli tento text nebudete schopni pochopit tak si skutečně nezasluhujeme existovat jako svobodný, suverénní národ.

Autor: Oldřich Rambousek, 2015

Přejít nahoru