Loutková vláda přímo učebnicového příkladu

advokát Miroslav Kříženecký:

Víme, kdo je předsedou Senátu? Víme, napomádovaná nula Vystrčil. A víte, kolik lidí ho volilo? V roce 2016 v druhém kole něco přes 8 tisíc. Jestliže si někdo dá do čela strážce ústavnosti, neboť ten orgán má dbát na ústavnost rozhodování, člověka, kterého podporuje tak málo voličů, tak v jakém státě to žijeme? Ten člověk asi nechce, ale projevuje se jako nekompetentní osoba. Prostě osobnosti nejsou. Kromě pana Babiše tady chybí v politice osobnosti.

 

 

 

Jestliže zjišťujeme, že je nedostatek plynu, bez něhož se nedá vyrábět Adblue a my tady máme statisíce, možná miliony motorů, které jsou na tom závislé, tak logicky, rozházet si to s Ruskem, to může jen člověk, který si nevidí na špičku nosu. My se můžeme rozcházet v ideologických směrech, ale co se týče ekonomiky, tam musíme spolupracovat. Víte, když ten ještě stávající ministr zahraničních věcí řekne takovou kravinu, že musíme donutit Rusko, aby s námi jednalo jako rovný s rovným… Tak já nevím, odkud ten chlapec přišel anebo jestli ho tam někdo dosadil, aby prokázal, že ta strana, za kterou tam vystupuje, nemá žádné schopné lidi? To je něco šíleného.

 

Rusko a Čína jsou naši nepřátelé. Vždyť oni už to na schůzce těch pěti vyhlásili. Budeme se orientovat jenom na demokratické země a prakticky nebudeme spolupracovat se zeměmi jako je Rusko a Čína. Vždyť je přímo jmenovali! A víte, co chce udělat Vladimír Vladimírovič Putin?

 

Jestli ho ještě více naštvou, tak prodá veškeré majetky Ruska, které tady jsou. Odvolá velvyslance a pověří Rakousko, aby mezinárodní vztahy pro české občany vyřizovala Vídeň. To znamená, že se prostě vrátíme před rok 1918, pokud budeme vůbec chtít, aby naši lidé, naši obchodníci směli do Ruska, abychom mohli navštívit Rusko třeba i turisticky.

Takže tito lidé vědomě poškozují nás všechny. Nás všechny daňové poplatníky, které jak před volbami prohlašovali, strašně chtějí chránit. Ne, oni propagují prostě své zájmy, jednoznačně. Prohlásili – orientace na Severoatlantický pakt. Když toto řeknete v době, kdy se Severoatlatnický pakt tak nádherně uvedl, jako neschopný „porazit“ jednu jedinou zemi, kde za dvacet let pohřbili já nevím kolik tisíc lidí na své straně a statisíce možná miliony lidí na straně nepřátel…
A když ta Amerika jednoznačně řekne, že na nás kašle v tomto směru. Že my je nezajímáme. Ve chvíli, kdy pomalu a jistě Polsko dělá kroky k tomu, aby se odtrhlo ve význačných bodech od EU, kdy problematické jsou samozřejmě vztahy EU k Orbánovi, tak proboha živého, jak ty lidi myslí?! Jestli tedy chtějí udělat z ČR přívažek nebo další spolkovou zemi Německa? Tak to o nás nestojí! A nehne za nás prstem! Musíme si také uvědomit, že tam se po paní Merkelové naprosto změní situace.

My rozkládáme Visegrad! To nás ještě nějakým způsobem činilo jakýmsi hráčem, ke kterému je nutno přihlížet. Čili ničíme všechno!

Mluvím o panu Babišovi. Jak říkám, můžeme si o něm myslet ledacos, ale proboha živého, od 45. roku je to první člověk, který na svém postu ví, co dělá. Proč neodjede třeba na ten zámeček do Francie a nesměje se těm, kteří jsem strašně rád, že budou vládnout. Protože, co jsme viděli v tom filmu Císařův pekař a Pekařův císař? Rudolf II. říká – jedeme se politicky znemožnit. Ano, oni se znemožní! Národ si asi přál nějakou změnu, to nepochybně. Ale aby pět stran se radovalo z toho, že společným a jediným politickým heslem Antibabiš to nad Babišem vyhrálo o pár hlasů? Pět stran s naprosto nekompatibilním politickým programem! Když slyším pana Fialu, tak mu říkám – proč jsi nezůstal u té teorie? Proč to děláš?

 

Názory:

Protože u něj není ani náznak přirozené inteligence. Jen naučené floskule, na které mu lidé, bohužel, skáčou. U hnusu Fialového je jasně vidět, že ani deset titulů před jménem a deset za jménem nezaručují zdravý selský rozum. Ten se někam vytratil, ale spíše ani nebyl. Něco málo se dá vydřít, ale to také není každému dáno.

Dnes je smutný den, takový zvláštní. Oficiálně oslavujeme neexistující stát, který, přes několik pokusů nezničili nepřátelé. Zničili jsme ho sami. Masaryk se asi mýlil. Po více než 100 letech stojíme nad hromádkou trosek. Dnešní Českou republiku nelze s bývalým Československem vůbec srovnat. Průmysl, školství, armáda atd. ale největší propad je ve vztahu občanů k vlastnímu státu. Zlaté Rakousko-Uhersko, byli jsme v jeho rámci mnohem bezpečnější a měli jsme se ho držet zuby nehty. Třeba se brzy dočkáme.

S plným panděrem člověk zlhostejní snadno.

Budoucí vládě politická inteligence chybí, tak budeme všichni dost pykat. A už to začíná. Jediná dobrá věc je, že si to ti, co tak volili, taky užijou. Ještě to neví a patří jim to. Aby si tahle sebranka posichrovala vládu na věčné časy, už prosadili korespondenční volbu, která se tak krásně a snadno falšuje…..

Přejít nahoru