Bývalá playmate Karissa Shannon říká, že sex s Hughem Hefnerem byl “jako znásilnění”

Jedna z posledních žen, která chodila s Hughem Hefnerem, se na tuto zkušenost vůbec nedívá s láskou.

V poslední epizodě dokumentárního seriálu A&E “Secrets of Playboy” Karissa Shannon, která chodila se zakladatelem Playboye, řekla, že sex s ním se cítil “jako znásilnění”.

Shannon a její dvojče Kristina Shannon chodily s Hefnerem od svých 18 let a jemu 83, když se objevil v poslední sérii seriálu E! reality show “Dívky odvedle” Ačkoli show zobrazovala jejich vztahy s magnátem časopisu jako zábavné, nepředvídatelné a excentrické, sestry nyní říkají, že realita byla mnohem jiná.

Shannonova dvojčata pracovala v restauraci ve stylu Hooters v Clearwateru na Floridě, když byla vyhledána, aby udělala testovací focení pro Playboy, a výsledné fotografie upoutaly pozornost Hefnera a tehdejší přítelkyně Holly Madison. Karissa a Kristina Shannon byly poté jmenovány Playmates v červenci a srpnu 2009, než byly pozvány, aby se přestěhovaly do Los Angeles a žily v Playboy Mansion s Hefnerem.

Karissa Shannon řekla, že neměla tušení, jaký bude život s Hefnerem, dokud v noci jejich 19. narozenin, hvězda “Girls Next Door” Kendra Wilkinson pozvala sestry, aby kouřily konopí ve své ložnici – ale neukázala se. Místo toho se setkali s “super nervózním” Hefnerem, který navrhl, aby si dívky vzaly pilulku, aby si ulehčily nervy. Karissa Shannon řekla, že pilulky ji a její sestru “opravdu zkurvily … nejopilenější, co jsme kdy byli.”
Tvrdí, že Hefner pak využil jejich situace tím, že přitlačil jejich hlavy dolů k jeho penisu, aby mohl získat orální sex.

“Nikdy předtím jsme spolu neudělali trojku, nikdy bychom nechtěli,” řekla Kristina Shannon v seriálu.

Karissa Shannon dodala: “A to byly naše 19. narozeniny. Na to nikdy nezapomeneš.”
“Jen si to představte, jen jeho stará ruka se třese, když se dotýká tvých prsou,” dodala. “Je to, jako bys měla sex se svým dědečkem. A on tam ležel, vzhlížel vzhůru a říkal: ‘Moje děti, moje děti. Miluješ mě.'”

Jakmile Hefner usnul, dvojčata řekla, že opustila místnost a šla do náhradní ložnice, ve které zůstala, a dala si horkou sprchu.

“Naše kůže byla červená jen proto, že jsme se snažili sterilizovat,” řekla Karissa Shannonová.

“Po té noci jsem už neměla pocit, že moje tělo je moje,” řekla Kristina Shannon a dodala, že se cítila “použitá, znechucená”.

Karissa Shannon řekla, že ona a její sestra souhlasily, že Hefner “jde přímo do pekla”, ale cítila, že jejich kariérní sny by zemřely, kdyby opustili sídlo.
Jak čas běžel, sestry řekly, že začaly pít více, aby se vyrovnaly s úzkostí z vypořádání se s Hefnerovým libidem.

“Každou noc jsme byli opilí… každou noc – pokusit se s ním vypořádat,” řekla Karissa Shannon.

Nejhorším momentem pro Karissu Shannon bylo, když otěhotněla, což zjistila při krevním testu v rámci přípravy na plastickou operaci.

“Zavolali mi: ‘Hej, jsi těhotná’ [a] vyděsila jsem se,” řekla. “Říkám si: ‘Kdo jiný o tom ví? … Nevolej Hefovi, nikomu nevolej, nechci, aby to někdo věděl.'”
Řekla, že nechce, aby Hefner věděl, že je těhotná.

“Nechtěl jsem, aby chtěl, abych to měl. Nechtěl jsem být ještě víc zaseknutý uvnitř té bubliny. Myslím, že je to pro něj způsob, jak mě ještě víc ovládat, mít mě na vodítku,” řekla. “Cítila jsem se znechucená svým tělem,” pokračovala. “Cítil jsem se, jako by ve mně bylo něco jako mimozemšťan. Byl jsem vyčerpaný. Jen jsem to chtěl mít za sebou.”
Sestry plánovaly tajnou cestu na potratovou kliniku. Kristina Shannon řekla, že byla zlomená, když si uvědomila, že sestry by mohly přilákat pozornost paparazzi, pokud by doprovázela Karissu na schůzku.

Karissa Shannonová uvedla, že tohoto rozhodnutí nelituje.
“Pokaždé, když jsem to s ním udělala, byl to útok,” řekla o sexu s Hefnerem. “Pro mě je to jako znásilnění. Použil kontrolní mechanismy úplně ve všem, takže jsem šťastná, že jsem šla na potrat.”

zdroj

Přejít nahoru