Ruské rakety s jadernými hlavicemi dnes zasáhnou USA a země NATO!

„Ruský vojnový reportér a propagandista Kremľa Alexander Sladkov obhajoval atómové bombardovanie, ktoré by spôsobilo kráter o veľkosti niekoľkých regiónov. Tvrdí, že Vladimir Putin už čoskoro nebude mať inú možnosť ako na Ukrajinu vypustiť jadrové zbrane.“

Sladkov k tomu ešte dodal, že čas na posledný úder sa blíži, pretože asi 40 krajín sveta vyzbrojuje Ukrajinu zbraňami, ktoré používajú proti Rusom. Zdroj rusko-hrozi-celemu-svetu

Iba nahlas sa pýtam – tým Rusom už načisto šibe, (nehovorím o tých, ktorí sú proti vojne) oni si neuvedomujú, že ak zhodia jadrové zbrane na Ukrajinu, tak to ohrozí aj ich krajinu? Alebo si myslia, že sú od Ukrajiny tak ďaleko, že im nič nehrozí?! ?

V roku 1986 vybuchol na UA v Černobyle jadrový reaktor v atómovej elektrárni – a v pohotovosti bol takmer celý svet! A to bola hádam iba desatina z toho, aké peklo by nastalo, ak by teraz títo šialenci zhodili na Ukrajinu jadrové zbrane.???

Pozastavil som sa aj nad úvahou generálneho tajomníka NATO – „„svet sa zrejme musí pripraviť na „ešte masívnejšie ničenie“ zo strany ruskej armády na Ukrajine.““

Stoltenberg pri tejto príležitosti vyzval na „zintenzívnenie“ dodávok zbraní pre Kyjev. „Musíme sa pripraviť na ruskú ofenzívu, na ešte väčšiu brutalitu, viac utrpenia a ešte masívnejšie ničenie kľúčovej infraštruktúry a obytných oblastí,“ opísal situáciu šéf Aliancie.

Najviac ma vytočili jeho nasledujúce slová: „Od vypuknutia vojny na Ukrajine 24. februára NATO nezaznamenalo žiadnu zmenu v ruskej jadrovej stratégii, upozornil Stoltenberg, a to napriek hrozbám ruského prezidenta Vladimira Putina, že Rusko môže použiť takéto zbrane.“

K tomu ešte dodal: „Je našou povinnosťou znížiť toto riziko. NATO je najsilnejšou alianciou na svete a náš odkaz je jasný – po použití jadrových zbraní budú vo všetkých táboroch iba porazení,“ skonštatoval Stoltenberg.

Ale tie jeho predošlé výroky boli iba malým odvarom tých nasledujúcich: „ak chce Kyjev „udržateľne a úspešne“ odraziť ruskú inváziu, musí prejsť na moderné západné zbrane. „Ukrajina naliehavo potrebuje ťažké zbrane. Západ potrebuje zintenzívniť svoje dodávky, urobiť viac a pripraviť sa na dlhodobé záväzky. Musíme sa uistiť, že Ukrajina sa dokáže ubrániť. Iba odvaha a statočnosť ukrajinskej armády nebudú stačiť. Je potrebná aj silná vojenská podpora zo Západu,“ vysvetlil.

A tieto jeho slová si už naozaj neviem inak vysvetliť ako provokáciu, veď posúďte sami: Stoltenberg dodal, že Putin začal vojnu, pretože chcel „menej NATO“ na hraniciach s Ruskou federáciou, a dostane „presný opak“ – viac NATO na svojich hraniciach, väčšiu vojenskú prítomnosť Aliancie na svojom východnom krídle a možno aj dvoch nových členov NATO. (Fínsko a Švédsko). Zdroj stoltenberg-o-ruskych-utokoch

Takže debilný Západ bude dodávať Zelenskyjmu zbrane ako na podnose dovtedy, kým mu Rusi nezbombardujú a nezničia celú krajinu. O státisícoch ďalších civilných obeti už hádam aj škoda hovoriť, veď Západ civilistov na komunistickom Východe ani nepokladá za ľudí. ?

Každému normálnemu človeku musí byť predsa jasné, že Západu nezáleží na tom či Ukrajina vyhrá vojnu nad Putinom, Západ to má už dávno premyslené, čím viac Slovanov sa medzi sebou vyvraždí o to viac bude mať vyhladenú cestu k bohatým zdrojom nerastných surovín (čiže hlavne plynu a ropy) vo Východnom bloku. ?

Vyjadrím svoj názor aj k prijatým sankciám na Rusko. Sankcie na Rusko sú iba dokonalou príležitosťou ukončiť éru plynu a ropy.
Európska komisia zvažuje uvaliť na Rusko dve sankcie v podobe odstrihnutia EÚ od ruskej ropy a plynu, a to okamžite. – Nie je toto šialený plán USA ako zničiť Európu a totálne ju ovládnuť?!
Keď Európska komisia prijme plán, že do konca tohto roka sa EÚ odpojí od ruského plynu a ropy, rozmýšľali aj nad tým ako sa to premietne na cenách oboch komodít? Veď týmto spôsobom sa ceny ropy a plynu premietnu do všetkého tovaru i služieb a všetko bude viacnásobne drahšie!

Rusko to prežije, ale Európa padne až na samé dno. A toto bude výsledok šialencov, ktorí konajú presne tak ako si to želajú čelní americkí predstavitelia spolu s predstaviteľmi NATO.
Američania si týmto spôsobom Európu totálne ovládnu!

Američanom sa potápa ekonomika, takže je potrebné nájsť obeť mimo územia USA, tú potopí, aby sa ona mohla vyškrabať vyššie po jej chrbte. Zbrani ma vyrobených dosť, treba konflikt, aby sa Európa mohla oslabiť a hlavne vyzbrojiť. Neverím, že dodané zbrane Ukrajine, budú chápané do budúcna bez protihodnoty.

Rusi dnes oslavujú minulé víťazstvá. Zelenskyj pripomína, že zabudli na heslo „nikdy viac“. Ale Ukrajina a celý slobodný svet mu to pripomenie, odkázal Moskve ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.

Keď som si v tomto článku prečítal, že Kanada poskytne Ukrajine dodatočnú vojenskú pomoc vo výške 50 miliónov kanadských dolárov a zavedie nové sankcie voči ruským oligarchom a osobám blízkym režimu ruského prezidenta Vladimira Putina, tak prvé čo ma napadlo bolo toto: Ešte stále niekto verí, že Kanada túto vojenskú pomoc Ukrajine poskytne preto aby Ukrajina túto vojnu nad Ruskom vyhrala? Ja si skôr myslím, že týmto ťahom Kanada iba ešte viac nahnevá Putina a iba ho ešte viac provokuje k tomu, aby ruská armáda na Ukrajine použila aj jadrové zbrane. Nové sankcie sa budú týkať 21 jednotlivcov z Ruska vrátane oligarchov a osôb blízkych ruskej vláde. „Ďalšie sankcie sa zamerajú na 19 osôb v ruskom obrannom sektore a päť organizácií za poskytovanie nepriamej alebo priamej podpory ruskej armáde.“ Zdroj spravy.pravda.sk 

Podľa prieskumu „takmer polovica z občanov Slovenska by nebojovala a 32 % ľudí by rovno odišlo zo Slovenska. Proti agresorovi by sa postavilo len 13 % ľudí.“- Majú pravdu, tí Slováci, ktorí by nebojovali, veď, čo by tým získali? Pani prezidentka s Naďom by ich pozostalým rodinám odovzdali medaily cti s červeným krížom uprostred – na vankúšiku – in memoriam. ? Iba by položili svoje životy zbytočne za takých ľudí, ktorí vojnu na UA podporovali a ešte stále podporujú…Zelenskému denne dodávajú zbrane v miliardových hodnotách a vedie to iba k jedinému cieľu, že UA vojnu s Rusmi aj tak nikdy nevyhrá a touto vojnou dosiahne iba toľko, že zničí celú svoju krajinu. Západu na ľuďoch vonkoncom nezáleží, Západ potrebuje iba jedinú vec, aby sa Slovania navzájom vyvraždili a jemu zostane vydláždená cesta k nerastným surovinám, ktorými sú hlavne plyn a ropa. ?
V prípade ak bude do vojny zatiahnuté Slovensko, tak potom nech ho idú brániť tí, ktorí súhlasili s dodávkami zbraní na UA a to na čele s ministrom obrany Jaroslavom Naďom, premiérom Eduardom Hegerom a pani prezidentkou Zuzanou Čaputovou. ? ?

Vrátim sa k názvu článku.

Nedávno bol v médiách tento článok: Mobilizácia, chystá sa Putin už o pár dní vyhlásiť vojnu Západu? „Deviaty máj sa pre Rusov každoročne stáva prehliadkou osláv Dňa Víťazstva po druhej svetovej vojne. Analytici predpovedajú, že Putin túto príležitosť využije na vyhlásenie víťazstva na Ukrajine. Zase v inom zdroji bol článok s týmto titulkom Putin môže čoskoro oficiálne vyhlásiť vojnu Ukrajine – a aj tento zdroj hovoril o 9. máji.

Západní predstavitelia podľa CNN „dlho verili“ tomu, že Putin využije symbolický význam osláv 9. mája v Moskve na to, aby oznámil buď vojenský úspech na Ukrajine, alebo veľkú eskaláciu konfliktu. Zdroj putin-moze-coskoro-oficialne

Podobne sa k tomu vyjadril aj Britský minister obrany Ben Wallace, že „Putin môže prehliadku pri príležitosti Dňa Víťazstva využiť na vyhlásenie vojny ‚svetovým nacistom‘ a mobilizáciu svojich rezerv“. – Takže ďalšia podobná provokácia Putina, ako boli tie, ktoré dlhé mesiace informovali svet o tom, že Putin anektuje Ukrajinu. Čo Putin nakoniec aj spravil, takže Západ docielil to, na čo sa celý čas zameriaval, teraz už len zostáva, aby im Putin splnil aj to, čo predpovedali, že dnes zaútočí s jadrovými zbraňami aj na USA a krajiny NATO.

Autor

Přejít nahoru