Nová ufo videa vyvolávají otázky o mimozemšťanech

Na prvním otevřeném slyšení zpravodajských služeb Sněmovny reprezentantů USA o neidentifikovaných vzdušných jevech (UAP) za více než 50 let Pentagon v úterý ukázal Kongresu nová videa s neidentifikovanými létajícími objekty (UFO). Podle NBC Boston na slyšení zástupce ředitele americké námořní zpravodajské služby Scott Bray vypověděl, že zprávy o UAP jsou “časté” a jsou na vzestupu již více než deset let. Pan Bray ukázal zákonodárcům dříve tajná videa sférických objektů létajících po obloze.

V jednom krátkém a roztřeseném videu se objevil malý předmět, který projížděl kolem vojenského pilota. V samostatném klipu a podobné fotografii pořízené v různých časech jsou na noční obloze vidět zářící trojúhelníky.

Při prezentaci snímků a videí pan Bray řekl, že video a fotografie zářících trojúhelníků zůstaly po určitou dobu nevyřešeny, ale nakonec byly identifikovány jako bezpilotní vzdušné prostředky. Dodal však také, že armáda stále neví, jaký objekt v prvním videu by mohl být. “Nemám vysvětlení, co je tento konkrétní objekt,” řekl zákonodárce.

zdroj

Přejít nahoru