Parodie: SAÚDSKÝ MUŽ PŘEŽIL 13 DNÍ UVÍZNUT V POUŠTI TÍM, ŽE SNĚDL DVĚ ZE SVÝCH ČTYŘ MANŽELEK

Mustafa Ali Hamad, 41 let, a jeho čtyři manželky cestovali na rodinný pozdrav poblíž Ash Shalfa, když se během písečné bouře špatně otočili a havarovali se svým vozidlem, které na místě zabilo jednu z Hamadových manželek.

Tři dny byli ponecháni na horkém spalujícím slunci s téměř žádnou vodou a bez jídla, dokud se Hamad nerozhodl poslat dvě ze svých žen hledat pomoc, ale sám to nemohl udělat kvůli svému zdravotnímu stavu.

Obě ženy se potulovaly pouští během strašlivých deseti dnů, než našly pomoc v malé vesnici. Záchranáři byli šokováni, když našli naživu pouze manžela a jeho dvě další manželky mrtvé, z nichž se živil, aby přežil během svého utrpení.

“Doufám, že mi Alláh může odpustit v tomto okamžiku slabosti za to, že jsem jedl maso obou mých zesnulých manželek, ale nemohl jsem se ovládat, byl jsem tak hladový,” řekl novinářům v slzách.

Během svého 13denního utrpení Hamad řekl novinářům, že se rozhodl, že nemá jinou možnost, než se živit svou zesnulou ženou, která zahynula během autonehody, ale že jeho druhá žena to vehementně odmítla a zemřela o tři dny později.

“Bojím se Alláhova soudu za to, co jsem udělal, ale všechny mé ženy jsou oddané muslimky, a tak jsem věřil, že maso jejich mrtvých těl je poloal (zákonné nebo přípustné),” bědoval během rozhovoru.

Hamad také řekl, že se bojí, že ho úřady potrestají za jeho činy, ale že vložil svou víru do rukou Alláha a že je připraven čelit jakémukoliv soudu, který na něj dopadne.

Ačkoli podle islámského práva není dovoleno zabít lidskou bytost s konkrétním úmyslem ji sníst, většina muslimských učenců souhlasí s tím, že kanibalismus je povolen, ale pouze za zvláštních okolností.

“Není správné jíst lidské maso, pokud se člověk neujistí, že ho tento čin zachrání před hladem k smrti,” napsal jeden muslimský učenec z 12. století, Ibn Al-Araby.

“Není také dovoleno provádět sexuální akty na těle mrtvého člověka, pokud to není tělo nevěřícího,” komentoval to také Ibn Al-Araby ve svém základním spisu Doktrína dokonalého člověka (Al-Insān al-Kāmil).

Hamad je v současné době v intenzivní lékařské péči, protože lékaři se obávají, že jeho nadváha a cukrovka mohou způsobit obrovský tlak na jeho srdce a životně důležité orgány.

Lékaři byli také překvapeni, když zjistili, že Hamad během svého nesnesitelného 13denního utrpení neztratil absolutně žádnou váhu, ale získal zdravé čtyři libry.

zdroj

Přejít nahoru