Parodie. UKRAJINEC TVRDÍCÍ, ŽE BYL 3 ROKY SEXUÁLNÍM OTROKEM VLADIMIRA PUTINA

34letý Volodymyr Karpenko, finanční a obchodní poradce, který strávil několik let v Moskvě prací pro Kreml, veřejně obvinil Vladimira Putina v roce 2021 z organizování jeho únosu v Moskvě v roce 2016 a držení jako vězně a osobní sexuální otrokyně po dobu více než tří let.

Jeho příběh byl pokryt několika médii na Ukrajině a po celé východní Evropě, ale ruským médiím bylo zakázáno zmínit pana Karpenka nebo čelit uvěznění a většina západních médií se rozhodla nepokrývat tento příběh, aby se vyhnula odvetě.

Mladý muž se vrátil na Ukrajinu v roce 2020 poté, co údajně utekl z luxusní vily, kde byl držen, ale jeho smrt byla potvrzena dnes ráno poté, co ruský bezpilotní útok zničil jeho budovu, zabil nejméně devět lidí a zranil 21 dalších.

Podle svědků dva ruské vojenské drony vystřelily na budovu celkem osm raket, z nichž šest zasáhlo Karpenkův byt přímo a další zasáhly sousední byty.

“Nejedná se o náhodnou civilní oběť. Všechny rakety byly namířeny na jeho byt. Jsem naživu, protože bydlím na druhém konci budovy.” – Světlana Popov, sousedka a svědkyně
Ukrajinští vojenští představitelé se obávají, že karpenko by mohl být prvním z řady civilních cílů, které by mohly být zabity po celé zemi v Putinově osobním zájmu.

“Putin se již pokusil zabít naše vůdce, ale to je něco osobního. Několik lidí po celé zemi má nyní dobré důvody obávat se, že by mohli být další.” – plukovník Jakov Vovk

Válka na Ukrajině nabývá na intenzitě, protože ruská armáda zvyšuje počet bombardování měst a odpor ukrajinské armády stále nevykazuje žádné známky poklesu.

Ruská armáda již bombardovala několik civilních infrastruktur po celé zemi, včetně obytných budov, škol, kostelů a dokonce i jaderných elektráren.

Většina těchto útoků byla Kremlem a ruskou armádou popřena nebo odmítnuta jako falešná vlajka, ale západní analytici je považují za součást ruské vojenské strategie.

zdroj, Jde o parodii

Přejít nahoru