Amnesty Int. je zřejmě obsazena Rusy

To z nich oprávněně činí vojenské cíle. Většina z těch, kteří jsou dezorientováni propagandou “slušných lidí” a “PRO LIDI”, tyto události odmítla, aniž by zapojila své mozkové buňky, rovnou je označila za dezinformaci nebo hoax a zvýšila svou míru agrese a nenávisti vůči každému, kdo má odvahu nesouhlasit s propagandou lží o tom, co se skutečně děje u našeho východního souseda. Nyní jim dala facku organizace, která je nebo byla pro ně důvěryhodnou a názorově formující organizací, jež vždy zastávala liberální euroatlantické názory.

To znamená, že Amnesty Int. zveřejnila zprávu ze svého vyšetřování, ve které přiznává, že ukrajinská armáda páchá válečné zločiny proti vlastnímu obyvatelstvu, zneužívá civilní objekty k vojenským účelům a dokonce využívá civilisty jako lidské štíty. Prostě to, co popisují výše zmínění, podle “slušných lidí” a dalších modrožlutých očí 100% HOAX, který je nepochybně produktem kremelské propagandy. Takže už to není hoax, ale holý fakt, což opět potvrzuje, že hoax se po několika dnech stává faktem.

Pozoruhodné je také chování “slušných lidí” a “SKUTEČNÝCH lidí”, jejichž vnímání reality je propagandou zkresleno natolik, že nedokážou používat zdravý rozum a jediné, co je udržuje při životě, je zloba, nenávist a touha po krvi. Proti Amnesty Int. se projevili přesně tak, jak je vlastní. Okamžitě začali organizaci pomlouvat, hanobit a očerňovat jen proto, že mají vymytý mozek tím, co jim bylo řečeno. Stačí si přečíst jejich agresivní až nenávistné reakce.

P.S.: Pravda vždycky vyjde najevo. Dříve nebo později. Stejně jako v tomto případě. Možná, že letos v zimě pochopí, koho se vlastně protiruské sankce nebo posílání zbraní a munice týkají. MÍR je slovo, které by mělo zaznít z úst každého politika na světě, ale i člověka, který se označuje slovem slušný!

Autor: Slavěna Vorobelová

Přejít nahoru