Právník Jindřich Rajchl….. – jedeme do Prahy

Včera jsem opět hovořil s experty na energetickou oblast a shodli jsme se, že pokud nedokážeme společně dotlačit tuto vládu k demisi v průběhu září či října, tak začnou krachovat desítky firem a dojde ke způsobení obrovských a nevratných škod.

My budeme samozřejmě připraveni sloužit občanům této země v jakékoliv ekonomické situaci a neutečeme z boje za žádných okolností, nicméně je třeba si jasně říct, že čím déle nás bude tato vláda ničit, tím bolestivější bude návrat zpět k důstojnému životu, a to zejména pro střední a nižší třídu.

Už nyní se celá řada lidí nachází v naprosto zoufalé situaci. V sobotu mi do rádia Xaver volala žena na mateřské dovolené s tím, že jí zvedli od 1.9. zálohy na plyn na 6.500 Kč, přičemž od státu dostává mateřskou ve výši 9.000 Kč.

A pod touto neschopnou vládou bude jen hůř a hůř.

Proto jsem připraven dodržet své slovo a naslouchat vašemu apelu na co možná nejširší spojení všech lidí, kteří to s touto zemí myslí dobře a kteří vyvíjí intenzivní a seriózní snahu změnit současný negativní běh událostí v naší zemi. Z tohoto důvodu plně podpořím demonstraci pořádanou občanskými aktivisty Ladislavem Vrábelem a Jirkou Havlem, jež se bude konat 3.9.2022 na Václavském náměstí v Praze. Oba kluky osobně znám a vím, že vše, co dělají, dělají upřímně, nezištně a s čistým srdcem.

Jsem toho názoru, že září bude skutečně klíčovým měsícem, a proto bude nezbytné uspořádat více podobných akcí, abychom vytvořili co nejintezivnější tlak na naši vládu.

Je na čase spojit naše síly. Už není čas se rozdělovat na politickou a apolitickou část – potřebujeme jak lidi v ulicích, tak své reprezentanty v senátu. Už není čas hrát si na pravici či levici. Už není čas vést spory, zda je lepší řešení v rámci současného systému parlamentní demokracie nebo mimo něj.

Prostě musíme na ten Václavák všichni, kdo to s budoucností této země myslíme dobře. Pokud se povede tato první akce, pak nás bude na každé další víc a víc a na konci měsíce už budeme tak silní, že nás nebudou schopni umlčet.

Je mi jasné, že v současné ekonomické situaci není pro mimopražské občany vůbec jednoduché finančně ustát několik cest do Prahy během jednoho měsíce, ovšem pokud to myslíme s dosažením změny vážně, tak jiná cesta prostě neexistuje.

Snažně vás proto všechny žádám – přijeďte nás 3.9. podpořit. Čím více nás tam bude, tím větší máme šanci na to, že společně oné nezbytné změny dosáhneme. Následovat budou v rychlém sledu další akce (termíny včas oznámíme), na něž už, jak pevně věřím, dorazí i ona dosud spící většina, abychom tak na konci září vytvořili soustředěný masivní tlak, jenž už tato vláda nebude schopna ignorovat.

Počet lidí, kteří na tyto akce dorazí, určí sílu našeho hlasu.

My jsme připraveni za vás bojovat bez ohledu na všechny negativní následky, které to pro nás může mít. Jste to ale jen vy, kdo nám může zaručit v tomto boji úspěch.

 

Mnoho stovek a možná i tisíců z vás psalo, ať se spojíme (Láďa s Jirkou opravdu zvou politické i apolitické osobnosti napříč celým českým společenským spektrem) a zavelíme a že vy nás v tom nenecháte. Tak teď nastal ten čas.

 

Pojďme do toho dát společně v září všechno.

 

Pro naši budoucnost, pro naše děti, pro naši zemi.

 

Jsem naprosto přesvědčen, že ten, kdo na tyto akce nedorazí, bude už v listopadu hořce litovat, že tak neučinil.

 

My jsme připraveni vám ukázat cestu a kráčet ve vašem čele – ale bez vás po té cestě půjdeme sami a nikdy nedosáhneme vytouženého cíle.

 

My vás v tom nenecháme – a já snažně doufám, že ani vy nás ne.

 

Záleží na nás všech. Na každém z nás.

 

Pojďme společně zaplnit Václavák až dolů po Můstek a vykřičet přes celé Čechy, Moravu a Slezsko, že tohle je naše země a že jsme si ji přišli vzít zpět!

 

My jsme připraveni za ni bojovat.

Jdete do toho s námi?

 

P.S.: Prosím zkuste sdílet informace o těchto záříjových akcích mezi co největší počet lidí ve vašem okolí – můžete sdílet samozřejmě i tento můj příspěvek, ale postačí v podstatě jakákoliv informace o tom, že se tyto demonstrace budou konat. Tady nejde o mne ani o PRO, tady jde o naši existenci.

Díky moc všem!

Zdroj

Přejít nahoru