Arabské Emiráty muslimské imigranty nepřijímají a nechápou, proč má Evropa pro zločince a vrahy otevřenou náruč!

Začala bych tím, že v celých Arabských Emirátech platí velmi tvrdá pravidla, zákony a systém trestního práva, který je nekompromisní. V případě, že spácháte např. jako cizinec trestný čin, následuje trest a dle závažnosti i následné vyhoštění ze země a nulová šance se kdykoli vrátit. Toto je hlavním důvodem proč jsou Arabské Emiráty jednou z nejbezpečnějších zemí na světě, kde je téměř nulová kriminalita. Jaký paradox v kontextu s tolerantní a veškerému zločinu otevřenou a nápomocnou Evropou.

Takže z toho jasně vyplývá, že když se chce, všechno jde a záleží jen na politické vůli a toleranci evropanů, kolik teroristických útoků, vražd, znásilnění a dalších zločinů ze strany muslimských imigrantů ještě dopustí, než jim dojde, že je Evropa záměrně muslimskými imigranty ze Středního a Blízkého východu, které do Evropy plánovaně a systematicky tahá politická mafie, likvidována.

Musím konstatovat, že jsem se v Arabských Emirátech oblékala tak, jak jsem zvyklá z Evropy. Samozřejmě provokovat na plážích titěrnými bikinami jsem si už s ohledem na respekt k zákonům výjimečně odpustila, ale jinak je zde tolerance vůči turistům velká a panuje zde pohodová atmosféra. V největším nákupním centru světa The Dubai Mall mě v prodejně se spodním prádlem obsluhovala muslimská prodavačka zahalena od hlavy až po paty a trpělivě se mi věnovala celé dvě hodiny, než jsem si vybrala.

Vyprávěla mi o svém životě v Dubaji, o své rodině a doporučila mi destinace, které bych neměla vynechat a nebránila se ani diskusi s politickými tématy, což mě zajímalo velmi. Byl mezi námi propastný kulturní rozdíl, který ovšem svým přístupem ke mě a naprosto totožným názorem na muslimské imigranty úplně vymazala. Vše je vždy a pouze o lidech, nikoli o pro lidstvo likvidačním globálním systému. Ovšem stále budu trvat na svém přesvědčení, vyplývajícího z mých osobních zkušeností, že muslimská kultura je naprosto neslučitelná s naši evropskou, a že si ji mají muslimové dodržovat a praktikovat pouze ve svých zemích.

Veřejná podpora homosexuálů v Emirátech není žádná, i když jsem jich několik v prodejnách s parfémy a luxusní kosmetikou, jako zákaznice, zažila v profesích vizážistů a poradenství. Z mé strany naprostá spokojenost, protože mě osobně homosexuálové vůbec nevadí do momentu, než začnou fanaticky svou orientaci vnucovat, jakožto menšina většině způsobem nechutně okázalým a naprosto nevhodným.

Na rozdíl od Evropy, Emiráty podporují a finančně motivují svou mladou generaci.

Podpora státu mladých muslimských snoubenců se pohybuje mezi 60 – 80 tisíci dirhamů, což je průměrně kolem půl milionu korun. Stát se snaží nemalými finančními podporami novomanželů o to, aby do manželství vstupovali původní občané Emirátů primárně spolu, tedy aby se „nemíchali“ s mimo muslimskými partnery. Pochopitelně si může každý partnera vybrat dle svého rozhodnutí, nicméně státu jde primárně o to, aby se páry nemíchaly a sezdávali se hlavně ti “praví emiráťané“. Další velký paradox, když si uvědomíme, jak se snaží EU všemi možnými prostředky právě o míchání ras. A jakých ras a s jakou genetickou výbavou, víme všichni… .

Opět propastný rozdíl mezi Evropou, kde vedou díky sytému EU prim gayové, pedofilové a úchylové všeho druhu, místo podpory heterosexuálních párů a tradičních modelů rodiny.

Co se mi osobně na Emirátech líbí je absolutní otevřenost světu, ve smyslu “chceš-li pracovat, máš možnost a je jedno z jaké části světa jsi“. Seznámila jsem se s lidmi napříč celým světem, kteří zde pracují, aby své výplaty následně posílali svým rodinám například do Pakistánu, Egypta, na Sri lanku atd. . Příjmy těchto lidí ovšem nejsou nijak závratné, bavíme-li se o běžných profesích, nikoli těch top manažerských.

V průměru si například pokojská v hotelu vydělá cca 1000 dirhamů, což je zhruba 6000 korun. Toto zjištění mě upřímně šokovalo, ale když jsem si s těmito lidmi povídala o jejich životě, řekli mi, že jsou takto spokojeni, že mají bydlení a stravu zdarma a že jejich příjem v Emirátech mnohonásobně převyšuje průměrný výdělek v jejich zemi. To je přesně to, co na cestování miluju – vnímáte realitu přesně takovou, jaká je. Nikoli tu, která je nám mainstreamem denně vnucována.

Evropa je zakuklená v nějaké “bublině“ pod silným vlivem všech sociálních sítí a medií, které vytvářejí každý den příběhy o tom, co by lidé měli nebo co naopak nesmí, a jaká je politika aktuálně dle nových evropských „korektních norem“.

Ale toto vše jsou jen lži, celý svět je jen jedna velká lež, pokud realitu nemáte možnost poznat sami za sebe v prostředí, které vás zajímá.

Lidé jsou globálně stavěni proti sobě. Rasy, náboženství a politická přesvědčení jsou silnými nástroji globalistů, jak národy uměle a záměrně štvát proti sobě, aby vzniknul prostor pro chaos a „objektivní“ důvody, jak si vynutit pod záminkou „lepší bezpečnosti“ oficiální dohled nad našimi, již tak globalisty řízenými životy. Tento systém nelze obejít, pokud se miliardy lidí nechávají řídit pár stovkami psychopatů.

Autor:

(zdroj: svobodnenoviny.eu, foto: Pixabay)

Přejít nahoru