Maminka našla chytrý způsob, který trvale zbavil její koupelnu plísní za pár korun

Maminka našla chytrý způsob, který trvale zbavil její koupelnu plísní – různých rostlin, které stojí jen 1326 kč. Lisa Leskiw, 44 let, koupila pavoučí rostlinu, sansevieria – také známou jako hadí rostlina – a mírovou lilii po tipu od kamaráda.

Pak je umístila do koupelny v naději, že to vyřeší její problém s plísní. A nyní je poprvé od roku 2015 bez plísní – to vše za cenu méně než 50 liber. Maminka dvou dětí Lisa řekla: “Slyšela jsem o těchto speciálních rostlinách v práci a myslela jsem si, že bych to mohla zkusit.

“Tyto rostliny mají změnit prostředí, ve kterém se plísním daří a roste – proto jsem si koupil tři různé typy. Zpočátku jsem nebyl nadějný, ale po několika dnech, kdy byly pod plísní, se to začalo vyjasňovat.

“Poprvé po sedmi letech jsem už více než měsíc bez plísně, což je úžasný pocit.”

Forma Lisy Leskiw – FOTO

Lisa, asistentka v cateringu, řekla, že se potýkala s plísní ve svém bytě od té doby, co se nastěhovala. Každý víkend drhla strop v naději, že to problém vyřeší – ale nikdy se to nestalo.

Takže když jí přítel minulý měsíc řekl, že existují rostliny, které mohou kontrolovat vlhkost a vlhkost ve vašem domě, Lisa byla zoufalá, aby to zkusila. Maminka dvou dětí šla do Homebase a koupila pavoučí rostlinu za 6,95 liber, sansevieria za 25 liber a mírovou lilii za 15 liber.

Rostliny Lisy Leskiw

O všech třech je známo, že pomáhají kontrolovat vlhkost a vlhkost v domácnostech – čímž pomáhají při problémech s plísněmi. Pak umístila rostliny ve své koupelně pod plíseň v naději, že to bude mít vliv. Píše portál Somersetlive.co.uk.

Přejít nahoru