Můj spolubydlící je obézní. Po použití záchodového prkénka na něm zanechává stopy. Jak ho mám požádat, aby záchodové prkénko po použití očistil?

Nejsou to zbytky kůže, ale lymfatické tekutiny. Tělo větších lidí se neustále snaží detoxikovat a lymfatická tekutina je tělesný odpadní systém. Jako větší chlap se s tím potýkám už od puberty. Má to různá stádia, ale v konečném důsledku je to to, co je nahromaděné a zbytky. Souvisí to také s cukrem v krvi a kvasinkami v těle, což je důvod, proč jsou třísla a hýždě problémové oblasti vždy pokryté malým prouděním vzduchu, což vytváří vlhkost a pot. To vede k úniku lymfy, odlišné viskóznější tekutiny než běžný pot. Stává se to i na horní části zadku, kde se lidem tvoří cysty.

Není tak těžké mít po ruce ubrousky a sprej a obojí používat po usednutí. Můžete se sprchovat, jak chcete, ale pokud je vaše strava odpad, budete mít tento problém nonstop. Existují způsoby, jak to řešit vnitřně, ale chce to čas. Obvykle parazitní očista, očista od kandidy / kvasinek a prostě vyhýbání se určitým potravinám pomáhá velký čas, také VODA / HYDRATACE. Můžete čistit zvenčí, jak chcete, ale problém je uvnitř.

Mnoho lidí, kteří se dostanou do tohoto bodu, se také potýká s rozpaky a depresemi/úzkostmi, takže k tomu přistupujte lehce a s respektem. Buďte laskavým přítelem/rodičovským vlivem, který možná nikdy neměli, a pomozte jim, pokud vám na nich skutečně záleží. Hledejte na internetu dostatečně dlouho a rychle si uvědomíte, že spousta lidí nedostala stejné vzdělání v oblasti péče o sebe.

zdroj, Titulní obrázek: pixabay.com/sferrario1968

Přejít nahoru