Moje dcera je ve 14 letech těhotná – jsem nadšená, že jsem jednou z nejmladších babiček ve Velké Británii”

Matka dvou dětí Kerrie Colesová byla šokována, když jí její nejmladší dcera Hollie ve 14 letech oznámila, že je těhotná, ale nyní se těší, až přivítá na svět své první vnouče.

Žena se má stát jednou z nejmladších britských babiček ve 33 letech, protože její nejmladší dítě “půjde v jejích šlépějích” ve 14 letech. Kerrie Colesová (33) se podělila o své nadšení z toho, že v únoru 2024 přivítá na svět své první vnouče poté, co její dospívající dcera Hollie Holgate na začátku tohoto roku oznámila, že otěhotněla.

Kerrie bylo pouhých 16 let, když se jí narodila nejstarší dcera Millie a o rok později porodila své druhé dítě, Hollie. Čtrnáctiletá Hollie říká, že se cítí “pohodlně”, když vstupuje do mateřství, protože ví, že její vlastní matka byla mladým rodičem. Řekla: “Když jdu v jejích stopách a řídím se jejími radami, utvrzuje mě to v tom, že dokážu odvést dobrou práci.”

Kerrie z Milton Keynes v hrabství Buckinghamshire se těší, až se bude moci pomazlit a sledovat, jak se Hollie stane maminkou. “Když mi to řekla, rozbrečela jsem se. Byla jsem vyděšená, když jsme se to poprvé dozvěděli, nebylo to opravdové štěstí, bála jsem se o ni,” přiznala. “Těším se, až uvidím, jak Hollie roste jako člověk. Těším se, až ji uvidím vyrůstat a uvidím, jaká je jako rodič. Nemůžu se dočkat, až se budu mazlit se svým dítětem, aniž bych porodila.”

Hollie řekla, že se bude řídit všemi radami své matky a chválí Kerrie za to, že je “silným vzorem”. “Jsem opravdu nadšená, že se stanu maminkou, protože jsem svou maminku viděla jako silný vzor úžasného rodiče,” řekla a dodala: “Když vím, že moje máma byla mladá máma, cítím se dobře, když s ní o všem mluvím a vím, že mi může dát ty nejlepší rady.”

Kerrie – sama mladá maminka – porodila dceru Millie v únoru 2007 v univerzitní nemocnici v Milton Keynes, vážící 6 liber a 11 oz. O rok později znovu otěhotněla a v lednu 2009 přivítala na svět Hollie, která vážila 7 liber. Nyní je Hollie těhotná se svým vlastním dítětem, což z domácí asistentky Kerrie dělá jednoho z nejmladších prarodičů v zemi, kterému je něco málo přes třicet.

foto a zdroj: Mirror, Titulní fotografie: Pixabay.com/tasha

Přejít nahoru