Angličtí hooligans: S ruskými ultras vytřeme podlahu! + VIDEO

Tři Lionští hooligans se smějí návrhům některých Rusů, že “po bojích budou mít společný drink” s Angličany, protože spřátelení fanoušci nebudou „chtít krev“ .

Hooligan ze Smoggies Elite potvrdil listu Daily Star Online, že se naopak spojují skupiny hooligans právě, aby Rusům předvedly peklo.

“Pokud si lidé myslí, že je to jeden velký vtip, že budeme pozorovat fotbalovou hru a potom si dáme pití a cigaretu a pokecáme, tak to se nestane. Existují muži z Newcastlu, kolem 50-60 let a ti se už nemohou dočkat Světového poháru.  Bude to jako třetí, čtvrtá, pátá, šestá, sedmá světová válka,“  zdůraznil hooligan.

“Je to legrační,že si Rusové myslí, že nás zastraší, ale nechápou, co je čeká, žádné tyče, nože, boxery, ale britské pěsti,“ pokračuje anonymní hooligan, který raději nechce být jmenován..

Jak zdůrazňují noviny, kombinovaná skupina britských fanoušků vymyslela téměř vojenský plán „penetrace“ v Rusku,  v zemi už jsou lidé, kteří sbírají informace pro fanoušky. Cílem jsou „odvetná opatření“ za Euro 2016, k tomu se spojili fanoušci fotbalových klubů „Millwall“, „West Ham“, „Manchester“  a skotského  „Rangers“ a skupiny fanoušků ze severovýchodní části země.

“Jo, máme pár chlapců, kteří měli v minulosti zakázané fotbalové zápasy, ale my máme způsob, jak se dostat do Ruska bez problémů,” řekl anonymní hooligan.

Světový pohár začíná 14. Června.  Anglie hraje ve Volgogradu dne 18. června v Tunisku.

Pořadatelé turnaje nejenže zakázali konzumaci alkoholických nápojů na stadionech, ale také se rozhodli vrátit “protialkoholní střediska ze sovětské éry”.

Podle britského Daily Mirror to není ideální místo pro odpočinek: „Nahý, svázaný a připoutaný obličejem dolů k železné posteli. Tak takový osud čeká návštěvníky světového fotbalového šampionátu, kteří budou silně opilí.“

Britské ministerstvo zahraničních věcí zveřejnilo na svých internetových stránkách doporučení pro britské fanoušky, kteří se chystají do Ruska na mistrovství světa. Varuje, že prodej alkoholu v Rusku je časově omezen a ani v průběhu zápasů a na dalších akcích spojených s turnajem nebude povolen. K tomu navíc upozorňuje, že v případě drog by v Rusku „mohli dostat dlouhý trest odnětí svobody za malé množství množství“.

(prvnizpravy.cz, foto: Shutterstock, video: Youtube)

Přejít nahoru