Tak to si z nás doslova dělají srandu. Nigérijský imigrant dostal azyl z důvodu „střevního nadýmání a plynatosti“

Dnes se bude pískat jinak! Matteo Salvini žádá o dodržování nařízení ohledně humanitární ochrany. Na protest proti zloduchovi se vyrojili vítači v červených tričkách.

Matteo Salvini a další politici středopravicového směru publikovali vyjádření jedné profesorky na Fb, která napsala k fotografické příloze následující:
Kolegové, kteří maji během maturitních zkoušek červené triko jsou skvělí!Jste opravdu dobrým příkladem školy, která má za úkol vychovávat a přenášet velké hodnoty a ideály. Zůstaňme humánní”

Ministr vnitra žádá o dodržování nařízení ohledně humanitární ochrany. Na protest proti Salvinimu zloduchovi se v Padově na podnět “z církve” vyrojili “dobroláskaři” v červených tričkách … ​Levicový europoslanec Zanonato se účastnil IN PRIMIS humanitární frašky typu … “kolo kolo mlýnský” …
Na podnět dona Ciottiho, vyrazilo v sobotu do ulic několik tisíc lidí s červeným tričkem, a to ze solidarity s migranty a zejména proti zlému ministrovi vnitra Salvinimu, který neziskovkám zablokoval přístavy.

Přehlédneme-li účinnost těchto komických představení, která je téměř nulová, tak toto jednání vítačůnaopak přináší hromady hlasů Lizea různým spojencům. Každopádně, každý má možnost sám sebe poškozovat, masochistů koluje nadpočetně a italští levičáci jsou odborníky v sebepoškozování píše v deníku il Giornale, Giuseppe Cruciani. Ti červeno-tričkaři, patřící ve značné míře k tzv. “Radical Chic”působící v intelektuální či umělecké sféře – tvrdí, že se v Itálii „musí čelit ztrátě humánnosti”, a tím pádem je nutná všeobecná mobilizace, samozřejmě mezi pošploucháním se v moři a aperitivem u bazénu ( viz. shora “kolo kolo mlýnský”…).

Kdo a kde v Itálii viděl tento nedostatek lidskosti?
S tak obrovským počtem přijímacích středisek, neziskovek, kněží a různých Caritas, které přivítají každého, kdo se objeví u jejich dveří? Kdo dorazil na státní hranici bez jakéhokoliv dokladu a bez žádného jména a příjmení … dostal najíst, napít, místo na spaní s tím, že se pak uvidí, co dál … to je jistě velmi nelidské, že? No a že by se mělo požadovat dokonce brát otisky prstů? A co když se pak někdo kvůli tomu naštve? Cruciani dále uvedl, že jsme ve skutečnosti prokazovali až moc velkou velkorysost, protože když se rozhodneme vyhostit migranta, který nemá žádné právo na zdejší pobyt, tak se může odvolat. Vždy se najde nějaká organizace co mu pomůže na náklady daňových poplatníků tuto žádost vyplnit .

Ode dneška se bude ovšem pískat jiná písnička!
V Itálii bylo možné dostat azyl i kvůli každému pšouknutí
Kde jinde najdete takové humánní místo? Představte si, že k získání humanitární ochrany stačí ukázat lékařské osvědčení a pak se dozvíte ohromující případy jako je např. ten následující, typu “Le Pétomane” …

V deníku Giornale di Vicenza byl uveden příběh Nigerijce, který, když se snažil uniknout policii, tak se zranil. Policisté dostali obavy z nákazy, protože tento migrant měl povolení k pobytu ze zdravotních důvodů.

Ale jakmile byly karty vytaženy, objevil se migrantův problém: získal pobyt v Itálii , protože trpí meteorismem a plynatostí.

Napsáno černě na bílém a podepsané příslušnými komisemi. Pochopili jste to správně: dali jsme delikventovi povolení k pobytu v Itálii, protože řekl, že má problémy s jeho zadní částí.

Takže jakápak ztráta humánnosti, zde se otvírala náruč i těm, kteří nám prdí do ksichtu.

(euportal.cz, foto: Shuttertock)

Přejít nahoru