Ruští vojáci hlídají Trumpovu hvězdu na chodníku slávy + VIDEO

Jak uvedla losangeleská policie byl jako pachatel zatčen  24letý Austin Mikel Clay. Byl obviněn za vandalismus a byl vzat do vazby proti kauci 20.000 dolarů. Kauci za něj zaplatil solidárně James Lambert Otis, který Trumpovu hvězdu zničil v roce 2016.

Jen proto, že tyto dvě destrukce byly mnoha lidmi kvitovány na sociálních sítích, naopak příznivci a přátelé Trumpa se pravděpodobně cítí být povoláni chránit čest svého prezidenta na chodníku slávy.

 

Kdo jsou vlastně Trumpovi přátelé?

Herecké duo odpovědělo na tuto otázku:  Převlečeni jako ruští vojáci, hlídali hvězdu Donalda Trumpa. V rukách drželi ruskou vlajku, „vojáci” tam zůstali na stráži po celou dobu opravy a vytvrzování cementu.

 

Pozdní noční mluvčí Jimmy Kimmel  ukazoval fotografie a videozáznamy z akce spolu se slovy: “Soudruzi si tak prostě pomáhají navzájem!” Identita a motivace herců nebyla dosud objasněna.

Při této akci se však odpovědné osoby budou pravděpodobně odvolávat na skandál prezidentských voleb v roce 2016, kdy byli obviněni ruští hackeři ze zásahu do amerických volebí. Říká se, že prezident  Putin se velmi zajímal o to, zda se Trump stane americkým prezidentem, protože se domníval, že bude snadněji manipulovatelnější než  Hillary Clintonová. Na summitu  Trump- Putin prezident USA skutečně vyjádřil svou důvěru vůči ruskému prezidentovi. Protože se mu podařilo očernit americké tajné služby, od té doby jsou protesty proti “zrádci” Trumpovi.

Na sociálních sítích se většina uživatelů touto akci pobavila. Někteří  se ptají: „Může prezident pochopit, že jde o satiru?“

(prvnizpravy.cz, foto: Youtube, video: Youtube)

Přejít nahoru