Dopis pro ombudsmanku Šabatovou, který vás dostane do kolen. Tahle pochybná dáma z něj určitě dostane psotník

Velmi dobře vím, že jste zaneprázdněna hájením utiskované muslimské menšiny a pro obyčejné rodilé obyvatele České republiky Vám nezbývá příliš času, přesto věřím,  že budete mému případu věnovat pozornost, kterou si zaslouží. Ostatní můj případ má s utiskovanou muslimskou komunitou mnoho společného.

Nebudu již ale dál chodit kolem horké kaše a přejdu k meritu věci. Věc se má tak, že jsem byl ve středu 1. 8.  neoprávněnězablokován na Facebooku za svůj komentář, který se k muslimské komunitě stavěl více než příznivě. Lepší část naší společnosti tento komentář ocenila přibližně 250 “lajky” a desítkami sdílení. Horší část naší společnosti patrně nevydýchala, že jsem se postavil za utiskovanou muslimskou komunitu.

Jsem hluboce přesvědčen, že má blokace má mnoho společného s islamofobií samotného Facebooku a samozřejmě i příslušníků horší části naší společnosti, kteří si ve své krajně pravicové nenávisti myslí, že naše země patří jen nám a právo šaría nemá v České republice své místo. Právě těmto lidem by měl můj případ posloužit jako poslední varování. Celá věc má navíc i další rozměr, který bych chtěl v krátkosti zmínit.

Na Facebooku jsem asi osm let a nikdy jsem nebyl zablokován ani nijak popotahován za své výroky, které jsou plně v souladu s učením neomarxismu. Ba naopak jsem poctivě nahlašoval všechny komentáře, jejichž autoři podrývali ideologii multikulturalismu, politické korektnosti a evropské hodnoty. Čeho jsem se ale za svoji péči nyní dočkal? Přišel jsem o tučnou porci 250 lajků a navíc o svoji pověst bezúhonného člověka.

Sama ze svých zkušenosti velmi dobře víte, že jakmile člověk přijde o svoji pověst, už navždy je na něj pohlíženo negativně. Nenapadá mě přesně, jak byste měla v můj prospěch zasáhnout, ale odevzdávám se v každém případě pod Vaše ochranná křídla a dovoluji si doufat, že za na ochranu mých práv postavíte. Jste moje poslední naděje a důvěřuji Vám jako své matce, otci, dětem, prarodičům i sousedům dohromady.

Úpěnlivě Vás prosím, abyste mě nezklamala!

S neskonalou úctou

Josef Provazník

(humor)

(eportal.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru