Ministerstvo vnitra: Pane Tadeáši Hollane z Brna, opravdu si u nás nemůžete objednat devět syrských sirotků se třetím pohlavím a poprsím č. 6 (humor)

“Do dnešního rána jsme obdrželi 23 451 objednávek, ve kterých lidé z celé České republiky poptávali syrské sirotky ve věku 15 až 18 let. Ze 23 451 objednávekpřišlo 23 450 z Brna a my bychom chtěli touto cestou apelovat na obyvatele Brna a zbytku země, aby s tím přestali,” uvedla tisková mluvčí Hedvika Goudová.

Podle tiskové mluvčí nejsou syrští sirotci žádné zboží. “Jsou to lidské bytosti, které si nelze objednat jako 10 dkg brněnské šunky. Obzvlášť nás zaskočila nechutná “objednávka jistého pana Adama Hilšera, který poslal pouze obrázek Věstonické venuše s dodatkem “15 let, 3x expresrekomando”. Neméně nás svoji oplzlostí šokovala objednávka jistého pana Viléma Štětiny, který si objednal 5 syrských sirotků ve věku 17 let s tím, že by mu měli pomáhat “vyplnit” volný čas mezi hlasováním proti Maďarsku, Polsku a České republice v Evropském parlamentu.

“Ale úplně nejvíc nás šokovala objednávka jistého pana Tadeáše Hollana z Brna, který požaduje devět syrských sirotků se třetím pohlavím a poprsím č. 6. Něco takového skutečně hraničí s barbarstvím. Proč tím selektivním výběrem uráží syrské sirotky se čtvrtým pohlavím a poprsím č. 4? Již jsme podali stížnost k ombudsmance Anně Šabatové a věříme, že bude pan Tadeáš Hollan přísně potrestán. Třeba i řemenem na holou zadnici, čehož by se paní Anna mohla ujmout osobně. Ostatně svoji schovanku Barboru Škrlovou prý řezala pravidelně,”

Jak přiznal náš zahraniční dopisovatel Jakub Unda, jednu z objednávek poslal také on sám. “Nevidím na tom nic špatného. Chtěl jsem aspoň několika z těch ubohých sirotků dopomoci k hvězdné herecké kariéře, kterou jsem si užíval já sám. Nejprve bychom trénovali sami doma. Jen tak na sucho. Pak bychom zkusili nějaká domácí video a jednou by si třeba zahráli i v artovém filmu, které dávají na ČT2 v nočním vysílání pro menšiny,” vysvětluje Unda.

(eportal.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru