Fico

Fico: Je čas hovoriť pravdu. Vyzývam Sulíka na duel v RTVS. Sulík: Dobre, ale až o týždeň

Predseda koaličnej strany Smer-SD Robert Fico vyzval lídra strany Sloboda a Solidarita Richarda Sulíka na televízny súboj. Ten by sa mal uskutočniť v RTVS už túto nedeľu v relácii O 5 minút 12, ak to verejnoprávna televízia umožní.

“Zápas o pravdu ďalej pokračuje. Opoziční politici a médiá sa zúfalo bránia. Po tom, čo pohorel ich výmysel prepojení  vraždy novinára a jeho priateľky na vládu, hľadajú novú verziu, ktorá by mala opäť poškodila stranu smer.

Odkazujem im, že karma je zdarma a lož má krátke nohy. Nemienime akceptovať ďalšie lži a najmä nie od ľudí, ktorí sa na jar tohto roku pokúsili neúspešne o zmenu vlády bez demokratických parlamentných volieb. Nastal čas hovoriť ľuďom pravdu,” zdôraznil Fico.

“Pán Sulík si dal zaujímavé raňajky s pánom Kočnerom. Ja pozývam pána Sulíka na obed v nedeľu. Nebude sa podávať rezeň ale pravda. Za pravdu budem bojovať do samého konca, pretože to, čo pán prezident, opozícia a médiá a aktivisti platení zo zahraničia predviedli na jar, výrazne poškodili Slovensko.”

 

Na túto výzvu Sulík (SAS) zareagoval

“Zdravím, pán Fico. Narozdiel od Vás som sa nikdy žiadnej debate nevyhýbal, a preto Vašu výzvu prijímam. Avšak túto nedeľu som s mojou družkou na dlho plánovanom výlete, chcem veriť, že pochopíte, že to kvôli Vám meniť nebudem. Ďalšiu nedeľu diskutujem s Vaším podpredsedom Rašim na Markíze. Takže: buď si to vybavte s Rašim a vidíme sa 14.10. na Markíze alebo 21.10. na RTVS”, napísal Sulík na sociálnej sieti, pričom dodal, aby sa bývalý premiér pripravil na otázky ohľadom jeho bývania v komplexe Bonaparte; káuz Mariána Kočnera a privatizácie Telekomu.

https://www.youtube.com/watch?v=oESlXAK1XAI

(hlavnespravy.sk, foto: archiv, video: Youtube)

Přejít nahoru