Ukrajinský poslanec: Porošenko je jako krysa zahnaná do rohu + VIDEO

„Situace v Kerčské úžině podle mě, jak to chápu  je neštěstím pro naše námořníky a jako vždy jsou vojáci rukojmím pro vyjednávání. Vy ale nevidíte bojovat děti Porošenka, Turčynova, Pašinského… Bojují obyčejní Ukrajinci, jsou posíláni do přední linie, kde jsou ohrožováni  provokacemi tak, jako v Kerčské úžině, proto, aby Porošenko a spol. z toho získali politické výhody“ uvedlposlanec na televizním kanálu “Naši”.

Současně poslanec poukázal na to, že šéf Ukrajiny nedokázal v Radě v souvislosti s incidentem v Kerčské úžině prosadit dva měsíce stanného práva, aby odložil prezidentské volby, což nakonec vyústilo v to, že Porošenko se dostal do “politické pasti” “.

“Na druhou stranu není nic nebezpečnějšího než krysa v rohu. To je právě situace, do které se nyní dostal ukrajinský prezident, musí se z toho nějak dostat – a bez politických ztrát. Musí prodloužit stanné právo, a tady jsou provokace velmi nebezpečné. Opakovaně jsme viděli čeho je schopen, a rozumíme tomu, že bude bojovat o moc až do konce,” upozornil Jevgenij Murajev.

https://www.youtube.com/watch?v=I0DBfdUoeEI&feature=youtu.be

(prvnizpravy.cz, foto: Youtube)

Přejít nahoru