Ukrajinský poslanec: Ukrajinu drží pod krkem pár zvláštních lidí + VIDEO

„Jak se mohlo stát, že se tyhle kruté tváře dostaly k moci, sednou si do poslaneckých lavic a tisknou tlačítko před vašima očima pro zákony, všechno rozbíjejí a nazývají se vlastenci?, ptá se Vadim Rabinovič.

„Jako například zdravotní sestra z Virginie … podle ukrajinských zákonů nemá právo zastávat postavení státního úředníka déle než tři měsíce, je na pozici ministryně zdravotnictví  již třetí rok a nikdo neprotestuje?”  Vadim Rabinovič mluvil o ministryni zdravotnictví, kterou je Ulana Suprunova.

Podle názoru Rabinoviče tyto skutečnosti naznačují, že v okamžiku, kdy Ukrajině vládnou takoví lidé, tak mohou zemi uložit závazky, které jsou v rozporu s ukrajinskými zákony a zájmy.

„Jsme zajatci ve vlastní zemi. Vidím absolutně všechny příčiny a důsledky toho, že země je obsazena. Možná jsou to cizinci nebo nějaký jiný druh lidí, nevím, ale je to obsazeno. Posmívají se zemi, zabíjejí ukrajinskou ekonomiku, vyhánějí mladé lidi do ciziny, hádají se se všemi státy,“ uzavřel poslanec.

Vedoucí ukrajinské strany Naši, Jevgenij Murajev, uvedl na TV kanálu, že Spojené státy a Evropská unie vytlačily z obchodních trhů veškeré zdroje z Ukrajiny.

„Věříte v jadernou válku třetího světa a Ukrajiny? Věříte, že Spojené státy nebo Evropa přispějí na pomoc Porošenkovi, či tobě nebo mně? Oni vyždímají všechnu šťávu  z Ukrajiny, vyždímají ukrajinské zdroje, naše Karpaty, naši pracovní sílu a zároveň tady prodávají levné zboží. Každá země by měla bojovat za sebe,” řekl.

Ještě před tím, také Murajev řekl, že prezident Ukrajiny, Petro Porošenko, tajemník národní bezpečnosti a obrany země Oleksandr Turčynov, mluvčí Rady, Andrej Parubij a řada dalších ukrajinských politiků jsou “pátou kolonou” Spojených států na Ukrajině.

https://www.youtube.com/watch?v=Xx_f4l_M0Vs&feature=youtu.be

(zdroj: prvnizpravy.cz, foto: Youtube)

Přejít nahoru