Muž, který obvinil Kevina Spaceyho ze sexuálního napadení, je nyní mrtvý

V divokém zvratu událostí, kdy masážní terapeut, který podal žalobu na herce Kevina Spaceyho za sexuální napadení, zemřel.

„Právníci Spaceyho podali v úterý ve federálním případě oznámení o prohlášení, v němž upozorňují na smrt žalobce. Řekli, že byli informováni 11. září, že masér „nedávno zemřel“, uvádí zpráva.

Nemenovaný masážní terapeut podal žalobu jako anonymní John Doe v roce 2018 a prohlašoval, že ho Kevin Spacey „napadl a zbil“ během masáže v Malibu v říjnu 2016.

„Spacey napadl a otlučil žalobce tím, že nutil žalobce dotknout se jeho šourku, varlat a penisu, popadl ramena žalobce a zatáhl ho za zjevný pokus o nucený polibek a popadl genitálie žalobce,“ tvrdil žalobce v té době v soudních dokumentech hlášených v termínu.

„Během těchto útoků žalobce opakovaně požádal Spaceyho, aby mu umožnil odejít, ale Spacey zablokoval svým tělem přístup k masážnímu stolu a ke dveřím.“

Nebyly poskytnuty žádné přesné podrobnosti o tom, co vedlo k smrti masážního terapeuta v této době. Jeho soudní spor však mohl jeho majetkem přetrvávat. Zprávy o jeho smrti přicházejí jen dva měsíce poté, co státní zástupci Massachusetts upustili od všech obvinění proti Spaceymu při dalším sexuálním útoku na 18letého muže „kvůli nedostupnosti stěžujícího svědka“.

Busboy se rozhodl prosit o pátý dodatek, když ho Spaceyovi právníci vyslýchali ohledně údajně vymazaných Snapchatových zpráv, které mohly prokázat, že jejich sexuální setkání bylo konsensuální.

“Celý tento případ je zcela ohrožen,” řekl v té době právník Spaceyho. “Tento případ je třeba zamítnout a věřím, že by měl být dnes zamítnut.”

Přestože byl Kevin Spacey zasažen několika obviněními ze sexuálního obtěžování a napadení, byl tento případ jediným trestním obviněním proti němu. Herec popřel všechny obvinění a popíral svoji vinu.

Krátce po pádu filmového magnáta Harveye Weinsteina se hnutí #MeToo zaměřilo na Spaceyho, když herec Anthony Rapp řekl Buzzfeedovi, že když mu bylo pouhých 14 let, hvězda filmu „American Beauty“ se opil na večírku a zaútočil na Rappa. Bezprostředně poté se proti Kevinovi Spaceymu rozbila mnohá obvinění ze sexuálního napadení v Británii i ve Spojených státech.

(DailyWire, foto: Youtube)

Přejít nahoru