Americké námořnictvo potvrzuje, že uniklá „videa UFO“ jsou skutečná a nikdy by neměla být zveřejněna + VIDEO

Tři široce rozšířené klipy zobrazující vojenské letadlo spolupracující s UFO. Tajemné objekty provádějící manévry, které není možné s využitím stávající letecké technologie určit. Nemněly být nikdy propuštěny na veřejnost. Začátkem tohoto měsíce se ale potvrdilo, že video jsou originální a jejich obsah nelze vysvětlit.

„Námořnictvo označuje objekty obsažené v těchto videích jako neidentifikované letecké jevy“ řekl Gradisher a vysvětlil, že UAP se používá místo UFO jako „základní deskriptor pro pozorování / pozorování neautorizovaných / neidentifikovaných letadel / provoz ve vzdušném prostoru různých vojensky kontrolovaných výcvikových pásem. “

V překladě: Nevíme, co jsou, ale neexistují žádné důkazy, že jsou cizího původu.

Jeden klip („FLIR1“) zobrazuje tmavý objekt ve tvaru pilulky, který se několik sekund vznáší a poté se extrémně rychle pohybuje do strany. Další („GoFast“) ukazuje zámek senzoru pozorujícího letounu na rychle se pohybující terč, když je piloti slyšet na pozadí nadšeně přemýšlet, na co přesně narazili. Třetí („Gimbal“) ukazuje podlouhlý objekt, který se neustále zastavuje, než se zastaví a otáčí, zatímco piloti ho překvapeně komentují.

(RT, ČA, foto: Youtube)

Přejít nahoru