Aktivista: „UFO mohou být černé projekty USSF“

Gagnon, bývalý veterán letectva, sloužil ve Vietnamu, je koordinátorem „Globální sítě proti zbraním a jaderné energii ve vesmíru“ a účastnil se mnoha kampaní a protestů odsuzujících použití jaderných zbraní a možného šíření zbraní ve vesmíru.

Zejména je znepokojen tzv. Kosmickou silou, kterou oznámil americký prezident Donald Trump v červnu 2018. Tato nová pobočka armády, která by měla zabránit tomu, aby země jako Rusko a Čína získaly oporu před Spojenými státy, by nakonec mohla vést k úplným vesmírným konfliktům a vývoji vesmírných zbraňových platforem na oběžné dráze kolem Země.

V nedávném rozhovoru pro The Daily Star Gagnon dokonce navrhl, že někteří z UFO, které lidé viděli, jsou ve skutečnosti prototypy vesmírných sil vyvinutých v tajnosti na „černém rozpočtu“.

“Myslím, že je to možné. Mluvil jsem o tajném vojenském rozpočtu, černém rozpočtu a vývoji vyspělých technologií a je možné, že některé z těchto takzvaných řemesel jsou tyto nové technologie,” řekl.

Dokonce si vzpomněl, že byl svědkem fotografie jednoho takového vozidla, zatímco se účastnil rozhovoru o míru ve vesmírné militarizaci. Byl to Northrop Grumman B-21 Raider – připravovaný tajný bombardér s dlouhým dosahem schopný dodávat konvenční a jaderná užitečná zatížení.

Poznamenal, že obraz, který nebyl zveřejněn, „byl jako něco z vesmíru“.

„Jsem si jistý, že testují technologie pro vesmírné války, které si ani nedokážeme představit, že to vím jistě,“ řekl.

“Nyní trénují lidi, mladí, mají vesmírné tábory po celých Spojených státech. Přivedou je a nadchnou, pak je přesunou do Akademie letectva a dostanou silnou indoktrinaci o válčení a vesmíru.”

(Unexplained, foto: Pixabay)

Přejít nahoru