Nová móda opalování. Nevíte, že co je “Perineum sunning” tak mrkněte na Video. Rozum Vám zastane

“Za pouhých 30 sekund slunečního záření na svém zadku dostanete více energie z tohoto elektrického uzlu, jako byste celý den byly venku oblečený,” říká jeden z vyznavačů. Ve virálním videu, které nashromáždilo více než 35 000 shlédnutí, ukázal směrem ke slunci, kde leží tři nazí muži, míří zády k obloze a vydávají zvuky potěšení.

“Třicet sekund přímého vstřikování slunečního záření do análního otvoru je rovnocenné s tím, jako byste byli celý den venku na slunci!” Píše fanoušek Troy Casey.

Nějaká paní z kalifornie tvrdí, že vitamin D zklidňuje zadek, nejen že jí pomáhá lépe spát, ale také pomáhá regulovat jeho hormony.

“Posledních pár týdnů jsem do své každodenní stoupající rutiny zařadil opalování svého zadku a díry” uvedla žena, která chodí se opalovat na skálu. Meagan říká, že se poprvé dozvěděla o perineum sunning prostřednictvím své studie taoismu a nedávno se vzdala ranní šálky kávy ve prospěch opalování její konečníku. ”

Tento jev upoutal pozornost širšího publika poté, co jeden uživatel Twitteru zveřejnil Meaganovu fotku a titulek, a dosáhl přes 84 000 lajků.

“Další věc, kterou bych ráda udělala, je dát vagíně trochu vitamínu D,” řekla v roce 2014. “Četla jsem článek napsaný bylinkář, který jsem studovala ohledně kvasinkových infekcích a jiných problémech s pohlavními orgány. Řekla, že není nic lepšího než vitamín D. Pokud se cítíte vyčerpaní, jděte na hodinu na slunce a uvidíte, kolik energie získáte. Nebo, pokud žijete na místě, které má silné zimy, když slunce konečně vyjde, roztáhněte nohy a trochu načerpejte slunečního svitu. ”

Lékařští odborníci však nejsou ani zdaleka přesvědčeni, že tato praxe má nějaký význam.

“Neexistuje žádný důkaz, že opalování tímto způsobem má vliv na fyzickou pohodu,” říká Dr. Diana Gallová.

“Ano, procvičování všímavosti a meditace a získání dávky vitaminu D je prospěšné pro duševní a fyzické zdraví, ale nemusíte v tomto procesu poškodit pokožku z důvodu slunečního záření,” říká.

Gall říká, že existují i ​​jiné různé a “bezpečnější” způsoby praktikování bdělosti a dodává, že “to není nijak zvlášť prospěšné, jak byste to dělali nazí na slunci.”

(NYP, foto: Instagram)

Přejít nahoru