Dcera těchto dvou herců si chce změnit pohlaví

Obmedzený styk s deťmi

Od chvíle, čo sa Brad Pitt dostal do konfliktu so svojím adoptívnym synom, jeho vzťahy s deťmi veľmi ochladli. Potomkovia, či už biologickí alebo adoptovaní, trávia čas výhradne s Angelinou Jolie, ktorá je údajne vo výchove oveľa benevolentnejšia. Teraz však prišla chvíľa, kedy by Brad minimálne s jednou zo svojich dcér rád hovoril, uvádza portál extra.cz.

 

Pomáha si hormonálnou terapiou

Trinásťročná Shiloh Jolie-Pitt už od útleho veku preferuje chlapčenskú vizáž. Nikdy z nej nebolo to klasické rotomilé dievčatko. Teraz však prišla informácia, že si k premene v Johna, ako chce, aby jej ľudia hovorili, pomáha hormonálnou terapiou. Americké médiá hovoria o tom, že hoci ju Angelina podporuje, Brad je zásadne proti.

Bitka o deti pokračuje

Hoci sú už obaja herci oficiálne rozvedený, bitka o deti stále pokračuje a herečka ich chce všetky výhradne do svojej starostlivosti. Shiloh svojho otca nevidela už veľmi dlho a vzhľadom k zákazu z matkinej strany to tak zrejme aj dlho zostane. Brad dúfal, že jeho dcéra prechádza len určitú životnú fáz a jedného dňa sa z nej stane bežná dievča.

 

Bude z nej John?

Tak tomu ale nakoniec nie je a herec rozhodne nemá radosť.  Bradova matka si myslí, že jej vnučka je psychicky chorá a chce ju poslať na liečenie. Ako táto situácia dopadne, ešte nie je ani zďaleka jasné, pokiaľ sa ale Shiloh cíti skôr ako John, v premene jej nakoniec skutočne nikto nezabráni.

(zdroj:netky.sk)

Přejít nahoru