Nový film zkoumá tajemství Kecksburgové UFO + VIDEO

K incidentu došlo 9. prosince 1965, kdy tisíce svědků napříč několika státy pozorovaly zvláštní ohnivou kouli, která při ohnivém nebi vyhodila „horké kovové trosky“.

Přestože byly pozorování poměrně rozšířené, s tímto incidentem by bylo nejužší spojení s městem Kecksburg v Pensylvánii.

Začalo to, když mladý místní chlapec tvrdil, že viděl přistání objektu v nedalekém lese, a jeho matka to později nahlásila úřadům, když viděla ze stromů stoupat podivné modré prameny.

Několik místních obyvatel včetně členů hasičského sboru vyšlo prozkoumat scénu a narazilo na zvláštní objekt ve tvaru žaludu o velikosti malého auta s podivným písmem na jeho povrchu.

Během krátké doby se objevily zprávy o intenzivní vojenské přítomnosti v místě havárie s armádními úředníky, kteří nařizovali civilisty ze scény, zatímco byl objekt naložen na kamion.

Incident byl později potlačen jako nic jiného než meteorický dopad, nicméně mnoho lidí stále věří, že armáda zakrývala něco mnohem významnějšího píše portál unexplained mysteries.

Dodnes nebylo nalezeno žádné definitivní vysvětlení toho, co se stalo.

V průběhu let bylo vydáno mnoho dokumentů o tomto případu a „Kecksburg“ – doku-drama incidentu, který vytvořil režisér Cody Knotts – je možná ještě nejpřesvědčivější.

Přejít nahoru