Putin: „V některých zemích se slovo„ matka “nahrazuje“ + VIDEO. To budete koukat!

Putin odkazoval na zákon přijatý ve Francii počátkem tohoto roku, který ukládá školám, aby nepoužívaly „otec“ a „matka“, a místo toho používaly „rodič 1“ a „rodič 2“.

Podle vládní poslankyně Valérie Petit byla změna nezbytná, protože používání „otce“ a „matky“ je „staromódní“ a nesplňuje potřeby „sociální rovnosti“.

Nečekejte, že Rusko je bude následovat.

Během setkání Rady pro mezietnické vztahy, Kremlské poradní skupiny, Putin řekl delegátům: „Řekli jste, že slovo„ matka “nelze nahradit.“ Ukázalo se, že v některých zemích to může být, rodič číslo jedna “a„ rodič číslo dvě. “Doufám, že to nikdy nebudeme mít (v Rusku).“

Úředníci, kteří se konference zúčastnili, se zasmáli, ale pro mnoho lidí na západě, kterým se říká, že takové absurdity v tichosti přijímají, aby nebyli potrestáni za nesčetné množství možných zločinů, není to tak vtipné.

https://twitter.com/27khv/status/1200490851991986176?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1200490851991986176&ref_url=https%3A%2F%2Feurope.infowars.com%2Fputin-in-some-countries-the-word-mother-is-being-replaced%2F

“Tato dobrosrdečná odpověď maskovala hrozící neklid, že další bláznivý vlak opustil západní stanici a je na kolizním kurzu s Ruskem i se zbytkem světa,” píše Robert Bridge.

“Bude Rusko schopné navždy potlačit ultraliberální agendu globalistů, která nyní ohrožuje planetu?”

Jak jsme již dříve zdůraznili, diskuse o jednom z nejpopulárnějších ruských televizních pořadů o chlapci ve Skotsku, který byl pozastaven, protože řekl, že pouze dvě pohlaví zdůrazňují, jak jsou lidé ve východní Evropě úplně zmateni západní posedlostí politikou identity.

V červnu se Vladimir Putin vyjádřil k podobnému tématu a tvrdil, že liberalismus byl kvůli jeho nucené multikulturalitě vržen smrtí.

“Vládnoucí elity se od lidí odtrhly,” řekl Putin pro Financial Times a dodal, že “takzvaný liberální nápad přežil svůj účel.”

(Infowars, foto: Pixabay)

Přejít nahoru