Šok: Britská policie nedokázala zastavit muslimský gang kvůli obavám z „komunitního napětí“

Další zpráva, která se týká dalšího skandálu, který se týká převážně pákistánských mužů sexuálně zneužívajících převážně bílé dívky, ukazuje, že policie Greater Manchester „před více než 15 lety nepodnikla vhodná opatření, přestože získala podrobnosti o téměř 100„ zájemcích “, kteří využívali vykládku restaurace jako základnu pro znásilnění a zneužívání dětí v péči ve věku mezi 11 a 17 lety “a navzdory skutečnosti, že viníci fungovali„ na dohled “.

Podle zprávy byly všechny oběti „mladé bílé ženy“ ve věku 11–17 let, zatímco všichni pachatelé byli „téměř výhradně asijskými dospělými muži, z nichž mnozí jsou sdruženi prostřednictvím asijského restaurování restaurací“.

Policejní operace identifikovala 57 vykořisťovaných dívek, včetně jedné, která zemřela poté, co jí násilník dal heroin, ale případ byl v roce 2005 uzavřen a „jen velmi málo“ pachatelů bylo postaveno před soud. Píše Infowars.

“Zpráva obsahuje šokující příběhy o tom, jak děti vyprávěly svým pečovatelům o zneužívání, a prosila, aby byla odstraněna z poškození,” uvádí Fox News. „Říká se, že jedno dítě prosilo své pečovatele, aby ji odvezli z Manchestru, protože byla příliš zapletená s asijskými muži, a že jeden„ ji přiměl dělat věci, které nechtěla. “ Od přátel dostala vodku a kokain a byla nucena „dělat, co od nás chtěli.“ Zpráva zjistila, že děti nebyly chráněny příslušnými agenturami.

Jedním z důvodů, proč policie nepřijala adekvátní opatření, byly obavy z „citlivých komunitních záležitostí“, protože se jednalo o „převážně dospělé asijské muže z místních menšinových etnických komunit v této oblasti“.

Samostatný nesouvisející případ, který se týkal kurdských lidí, také „vytvořil komunitní napětí“ a tyto faktory „jasně musela zvažovat skupina“.

Přejít nahoru