Bruselská policie rozpustila „přistěhovalecký gang“ pro sexuální obchodování s nezletilými dívkami

Sedm členů klanu „Fioulgang“, klanu asi 50 lidí, o kterém je známo, že spáchala nejméně 200 trestných činů, bylo zadrženo poté, co policie sledovala podezřelou činnost a vedla je k domu v bruselské obci Uccle.

Tam důstojníci údajně objevili tři nezletilé francouzské dívky, které byly celé týdny zavřeny a byly nuceny konsensuální sexuálnímu jednání s velkým počtem mužů, kteří se hrnou do rezidence.

Jedna z dívek, šestnáctiletá, údajně utekla z domova se svým přítelem, který ji prodal gangu za 2 000 eur píše Infowars.

„Patnáctiletá dívka byla následně zamčena gangem, který ji uvěznil na různých místech, včetně suterénu v Uccle a hotelu v Ixelles,“ hlásí Brussels Times. “Gang převzal kontrolu nad mobilním telefonem dívky a vytvořil pro ni online profil na webu prostituce a účtoval hodinový poplatek 150 EUR.”

„Během dvou týdnů nezletilá dívka přijala více než 160 hovorů od„ zákazníků “.

Přítel dívky se údajně pověsil na krátkou dobu, ale jeho místo pobytu je nyní neznámé.

„Můžeme potvrdit, že od začátku roku 2020 došlo k soudnímu vyšetřování po zmizení nezletilé ve Francii, která byla nucena na prostituci v Belgii,“ říká státní zástupce Willemien Baert.

“Vyšetřování vedlo k zatčení sedmi podezřelých, včetně organizátora prostituce nezletilé dívky. Všichni podezřelí byli zatčeni za vykořisťování a prostituci nezletilé osoby s tím, že se jednalo o hlavní činnost sdružení pro obchodování s lidmi. “

Všichni podezřelí jsou ve věku mezi 20 a 25 lety, včetně dvou rapperů, kteří dosáhli úspěchu na YouTube.

Přejít nahoru