Fantastický objev: U Peterborough byl odkryt 3 500 let starý „vstup do jiného světa“ + VIDEO

Dr. Francis Pryor pracoval v Flag Fen, která byla nyní identifikována jako lokalita doby bronzové, když si všiml dřeva zakopaného v zemi. Přední archeolog rychle svolal tým, aby vykopal oblast, která odkryla více než 60 000 trámů uspořádaných ve velmi dlouhé řadě.

Vysvětlil, jak učinil objev během dokumentárního filmu „Británie BC“ společnosti Reel Truth History.

V roce 2019 uvedl: „Svět starověké Británie byl mnohem víc než jen technologický úspěch, lidé měli bohatý duchovní život.” Napsal express.co.uk.

“Britský venkov je pokryt zbytky tohoto starověkého náboženství, je to jen otázka vědět, kde hledat.”

“Našel jsem důkazy, že lidé starověké Británie věřili v nadpřirozené světy, ale objevil jsem stopy tohoto jiného světa až ve Flag Fen ve východní Anglii, kde jsem řídil vykopávky.”

“Tohle je místo, kde jsem objev objevil, když jsem se díval na římskou cestu, která překročila hráz, a když jsem sem vzal své lidi, sotva jsme začali, když jsem nohou stoupnul na velký kus řezaného dřeva.”

“Bylo naostřeno úzkou sekerou a bylo vyrobeno z dubu, který prostě nebude růst na mokru, takže jsem byl velmi podezřelý.”

Doktor Pryor dále vysvětlil, kolik cenných předmětů bylo nalezeno vedle trámů.

Dodal: „Sklouzl jsem dolů a našel jsem více dřeva asi metr pod spodkem římské silnice, což mi říkalo, že toto nové dřevo bylo asi o 1000 let starší než silnice.”

“Takhle to bylo, jeden kus starodávné cesty, sloupy byly zahnány do země před 3 500 lety.”

Přejít nahoru