Astrolog řekl, co čeká na každé znamení v čínském novém roce

Čínský Nový Rok 2020 ohlašuje začátek Roku Krysy,  první zvíře zvěrokruhu, které údajně symbolizuje nové začátky, bohatství a prosperitu v Čínské kultuře.

Na základě dvanáctiletého zvířecího cyklu začíná Čínský kalendář s krysou, následovaný býkem, tygrem, králíkem, drakem, hadem, koněm, kozou, ovcí, opicí, psem a prasetem.

Krysa
Krysy, podle něj, čeká pokrok v práci, zvyšování postů a platů. Navíc šéfové a kolegové budou pomáhat radami a doporučeními.

„Rok bude naplněn vzrušujícími událostmi z hlediska materiálních možností. Zvláštní pozornost věnujte dubnu a září, protože v těchto měsících je obzvláště důležité získat nové známosti,“ radí astrolog.

Býk
Těm, kteří se narodili v roce Býka, doporučuje Nikolas Odjula učit se a rozvíjet nové dovednosti, protože to pomůže v kariérním růstu. Upozorňujte na červen a říjen – tyto měsíce budou v této věci nejpříznivější.

„Chci vás varovat, nevěnujte příliš mnoho pozornosti práci na úkor vašeho společenského života. Travte čas s rodinou a přáteli. Nezapomeňte na zábavu a komunikaci. V roce 2020 s penězi bude vše v pořádku,“ je přesvědčen expert.

Tygr

Lidé narození v roce tygra se budou snažit převzít příliš mnoho odpovědnosti a úkolů. A Nikolas Odjula jim radí, aby byli realisté.

„Podívejte se na věci objektivně, jinak vás čekají zklamání a nerealizované cíle,“ varuje.

Králík
V roce 2020 se králík setká s novými přáteli a dokonce i láskou. Astrolog říká, že lidi narozené v tomto roce čeká spousta zábavných večírků a zajímavých seznámení.

„Náhodné setkání může způsobit, že v letošním roce potkáte spřízněnou duši, která bude láskou vašeho života. Proto udržujte své srdce otevřené,“ radí Odjula.

Drak
Podle astrologa bude letošní rok pro draky úspěšný, pokud budou činit vážená a praktická rozhodnutí a také budou sebevědomější.

„Využijte svou individualitu a komunikační dovednosti, abyste přilákali lidi, kteří vám pomohou realizovat všechny vaše cíle. Propagujte se v každém rozhovoru – pak se dostanete na správnou cestu,“ předpovídá Nicholas.

Had
Zdraví, fitness a seberozvoj budou v roce 2020 dominovat hadům. Musí změnit obvyklý režim, aby lépe vypadali a vyrovnali se se stresovými situacemi.

„Než něco uděláte, přemýšlejte dvakrát. Například plánujte velké nákupy a ještě naučte se šetřit,“ doporučuje astrolog.

Kůň
Nikolas Odjula varuje, že rok může být pro koně obtížný kvůli rodinným konfliktům a problémům v práci.

„Snažte se trpělivě spíš řešit problémy, než se jim vyhnout. Buďte připraveni na všechno. Pak se to nepovede. Plánování je klíčem k úspěchu pro vás. Nevyhýbejte se přátelům a novým seznámením. Přijměte pozvánky na večírky a další události. Snažte se být upřímní s lidmi, kteří jsou vám blízcí,“ říká astrolog.

Koza

Osobní a profesní úspěchy čekají na ty, kteří se narodili v roce kozy. Konečně budou odměněni za úsilí, které v minulosti vynadali.

„Existuje velká pravděpodobnost, že potkáte svého ideálního partnera, a ve velmi nečekané situaci. Takže i když jste někam pozváni na poslední chvíli, souhlaste,“ nabádá Nikolas.

Opice
Opice si všimnou a ocení kolegové a nadřízení. Takže připravte se na to, že se ocitnete v centru pozornosti a objevíte nové pocity spojené s pokrokem a úspěchem.

„Buďte aktivní ve všem, co děláte. Možná, že dokonce stojí za to vést deník, aby sis zapsal nápady a znalosti. Nezapomeňte být upřímným, zejména sám se sebou, aby se zabránilo hněvu a zášti, a všimnout si problémů včas,“ říká astrolog.

Kohout
Kohouti mohou mít velmi produktivní rok. Ale jen tehdy, když od začátku vypracují jasný plán.

„Pokud se náhle rozhodnete změnit místo práce, nebude to snadné. Takže prozatím se zabývejte tím, co víte nejlépe. Pečlivě spočítejte rozpočet a vyhněte se nadměrným výdajům. V tomto roce vás čekají setkání a seznámení se zajímavými lidmi, ale čas strávený doma vám přinese více štěstí než hlučné večírky,“ zdůrazňuje Nikolas Odjula.

Pes
Náhlé změny a nečekané příležitosti, jako je nabídka práce nebo spontánní výlet, čekají na psy.

„Nevytvářejte dlouhodobé plány. Žijte to, co je teď. S financemi bude vše v pořádku. Není vyloučeno, že získáte nový domov nebo auto. Romantické vztahy se dostanou na novou úroveň a některé skončí zasnoubením,“ ujišťuje astrolog.

Prase
U prasat začíná těžká etapa. Snažte se uchopit každou příležitost, abyste uspěli v práci. Nechte „toxické“ přátele a roztrhněte vztah, pokud vás jen zneklidňují. Rok je nejlepší začít s čistým štítem.

„Pokud jste připraveni přijmout změnu, bude to velmi dobré. Věnujte pozornost otázkám peněz a právním předpisům. Hlavně se nebojte problémů a jednejte. Buďte selektivní s těmi, s kým komunikujete, a snažte se vytvořit rovnováhu ve vztazích a přátelství,“ vysvětluje astrolog.

Přejít nahoru