Legendární Přátelé se vrátí na obrazovky již v květnu + Trailer

Stane sa tak pri príležitosti štartu novej streamovacie služby HBO Max, ktorá chce vytvoriť konkurenciu Netflixu, Amazon Prime Video či Disney +.

 

Pôvodná zostava

V špeciálnej epizóde sa vráti celá herecká zostava vrátane Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) a David Schwimmer (Ross) a tiež tvorcovia toho celého – scenáristi David Crane a Marta Kauffman.

https://www.instagram.com/p/B88eQJnJg3t/?utm_source=ig_embed

Okrem špeciálnej epizódy získala streamovacia služba HBO Max práva na všetkých 10 sérií, spolu teda na 236 častí. Novú službu to vyšlo poriadne draho. Za všetky predchádzajúce série musela zaplatiť 234 miliónov dolárov, a za natočenie nového hodinového špeciálu zaplatí každému z hercov od 3 do 4 miliónov dolárov.

 

Kto by ich nemal rád?

Neustále výzvy zo strany fanúšikov na návrat neutíchli ani po tom, čo sa úspešne podarilo vzkriesiť iné slávne seriály v nových epizódach. Spomenúť možno kultový Akty X (The X Files), Ženy z rodu Gilmorovcov (Gilmore Girls: A Year In Life), Will a Grace (Will a Grace) či Veronica Mars (Veronica Mars) a mnohé ďalšie.

(zdroj: netky.sk)

Přejít nahoru