Matovičovo škandálne odhalenie

Za trvanie korony na Slovensku môže Sulík a jeho poslanci, lebo spochybňovali obmedzenia. Na takéto škandálne „odhalenie“ si trúfol premiér Igor Matovič. Ťažko povedať, či mal nepriedušnú rúšku a zahmlil sa mu zrak, alebo sa už definitívne zbláznil a zahmlil sa mu celý mozog. Každopádne hodiť vinu za trvanie pandémie na svojho koaličného partnera a de facto na jediného človeka, je už ďaleko za hranicami zdravého rozumu a akejkoľvek tolerancie.

Ak by sme náhodou prijali túto „zásadnú“ informáciu ako relevantnú, je v podstate problém s koronavírusom už dávno vyriešený. Stačí odstaviť Sulíka od mikrofónu, facebooku, a vôbec, najlepšie mu aj zakázať existovať a pandémia zrejme šmahom ruky zmizne ako mávnutím čarovného prútika. Takto jednoducho to náš slovenský Harry Potter s tvárou Igora Matoviča zrejme vidí.

Nemuseli by zasadať krízové štáby, ľudia by mohli veselo šantiť bez rúšok, deti by mohli ísť konečne do školy… Teda, len do momentu, kým by premiérovi opäť nepreskočilo, nezatvoril by zasa všetko a všetkých a nenašiel si nejakého nového obetného baránka. Lenže í sa mu akosi míňajú.

Dokončenie na hlavnydennik.sk

Přejít nahoru