Jakou robotu dělali slavný lidé předtím než se z nich staly celebrity? Neuvěříte co dělal například takový Barack Obama nebo Johnny Depp

Meghan Markle_foto_Youtube
Mnohem předtím, než se stala členkou britské královské rodiny tím, že se oženila s princem Harrym, si bývalá herečka vydělávala peníze na nájem tím, že využila své kaligrafické dovednosti. „Bylo to proto, že jsem chodila do katolické školy pro dívky asi šest let v době, kdy děti vlastně měly třídu rukopisu. Udělal jsem kaligrafii pro pozvání na svatbu Robina Thickeho a Paula Pattonové, “uvedla v rozhovoru pro Esquire v roce 2013.

 

Justin Trudeau_foto_Youtube
Podle zprávy Washington Post pracoval kanadský předseda vlády jako učitel střední školy, instruktor snowboardu, vyhazovač nočního klubu a trenér bungee jumpingu, než vstoupil do politiky. Jako student na University of British Columbia v 90. letech odešel do kanadské Whistleru, kde učil teenagery, jak snowboardovat.
George Cloonery_foto_Shutterstock
Než hvězda filmu „Ocean’s Eleven“ dosáhla úspěchu ve filmech, zabral několik zvláštních zaměstnání, například prodej pojištění a řezání tabáku. Připomínal své dny, kdy pracoval jako prodavač pojištění od dveří ke dveřím na “Larry King Live,” a ktomu Clooney řekl, “Byl jsem hrozný prodavač pojištění. Řeknu vám proč. Prodávající část, kterou jsem mohl udělat, ale pak vás chtěli ožobračit a vždycky si vezmete něco navíc. Víš, že to vezmeme, víte, vezmeme to z celého životního pojištění do termínovaného životního pojištění a nějaké peníze dáme do anuity pro ně nebo do IRA, ale možná byste mohli použít i jiné pojištění … A nemohl jsem, protože jste se cítili, jako byste si tehdy tahali nohu. “
Channing Tatum_foto_Youtube
Hvězda filmu „Magic Mike“ začala svou kariéru jako model a objevil se v reklamách na Abercrombie & Fitch, jak uvádí MTV. V několika módních týdnech byl také pravidelnou tváří a chodil po značkách jako Marc Ecko, Sean John a Phat Farm.
Hugh Jackman_foto_Youtube
Než se stal slavným jako Wolverine z filmů „X-Men“, Jackman rok učil tělesnou výchovu na Uppingham School v anglickém Rutlandu. V legračním incidentu narazil na jednoho ze svých bývalých žáků na filmovém festivalu v Curychu v roce 2013. Jackman poznal studenta, který se stal reportérem,který s ním robil rozhovor. Řekl mu: „Vracíme se zpátky. Učil jsem tě na střední škole v P.E. Chci vědět, jak vaše tělesná výchova postupuje. Je to pro mě velmi důležité. “
Obama
Barack Obama_foto_Shutterstock
Bývalý americký prezident strávil léto 1978 prací na pultě zmrzliny Baskin Robbins v Honolulu na Havaji, kde pracoval na „řadách a řadách tvrdé zmrzliny“. Připomněl jsi tuto práci a napsal v příspěvku na LinkedIn v roce 2016: „Moje první letní zaměstnání nebylo úplně okouzlující, ale naučilo mě nějaké cenné lekce. Odpovědnost. Tvrdá práce. Vyvážení práce s přáteli, rodinou a školou. “
Kayne West_foto_Youtube
Prvním zaměstnáním rappera, bylo v obchodě GAP během jeho středoškolských dnů, kde pracoval v oddělení služeb zákazníkům. “Když jsem pracoval v GAP v 15, nemyslím si, že bych měl nějaké přání skutečně vyrábět oblečení, ale vždycky jsem se cítil, jako bych chtěl být kolem. Miloval jsem látky, miloval barvy, miloval jsem Abercrombie (značka) byla pro mě příliš lacna a GAP (značka) pro mě byla příliš drahá. I když jsem pracoval na GAP, nedostal jsem dost hodin na to, abych získal slevu, protože jsem byl zaměstnancem na částečný úvazek, protože jsem chodil do střední školy, “napsal v časopisu American Dream.
Tom Cruise_foto: UPI.com
Hvězda „Mission: Impossible“ měla krátkou pozici jako roznašec novin Courier-Journal v Louisville v Kentucky v USA, jak reportovali noviny Philippine Star v roce 2006.
Johnny Depp_youtube
Než se stal hercem, hvězda filmu „Piráti z Karibiku“ pracoval jako telemarketingovi prodávající pera po telefonu. V rozhovoru pro časopis Interview řekl: „Prodával jsem pera – v telefonu. Krása koncertu spočívala v tom, že jste museli zavolat těmto cizincům a říct:„ Ahoj, jak se máš? “ Vy jste si vytvořili jméno, například: „Hej, je to Edward Quartermaine z Kalifornie. Máte nárok na to, abyste dostali tyto hodiny pro starého otce nebo výlet na Tahiti … Slibujete jim všechny tyto věci, pokud si koupí hromadu věcí. Bylo to prostě hrozné. Ale ve skutečnosti si myslím, že to byla první zkušenost, kterou jsem měl s herectvím. “
Bill Clinton_foto_Pixabay
Aby pomohl zaplatit účty za jeho vysokoškolské studium na Georgetownské univerzitě, dostal bývalý prezident USA práci na částečný úvazek jako úředník ve Výboru pro zahraniční styky Senátu USA, kde podle CNN Money získal ročně kolem 3 500 $.
Beyoncé_foto_Youtube
Když dorostla, pracovala popová diva na několika pracovních místech. Podle její biografie Cherese Cartlidge bylo jedno z jejích prvních zaměstnání v salonu matky, kde zametala vlasy.
Nicole Kidman_youtube
Když jí bylo 17, hvězda „Moulin Rouge“ podpořila svou rodinu tím, že pracovala jako masážní terapeutka. Podle Harperova bazaru byla její matka diagnostikována rakovina prsu a Kidman vypadla ze školy, aby pomohla s financemi. Její matka přežila rakovinu.

Více hvězd zde

Přejít nahoru