Narodilo se koťe se dvěma tvářemi

Když se 20. května 2020 probudila rodina v Oregonu, byli uvítáni zázračným překvapením. Mezi nové vrhy koťat jejich rodinných koček patřil jeden tmavě zbarvený mourek s tím, co vypadalo jako dvě tváře – to je pravda, dvě tváře na jedné kočce.

Podle místní zpravodajské stanice Portland KOIN-TV bylo koťátko dvou tváří součástí vrhu šesti koťat, který se narodili přes noc. Rodina se po zotavení ze svého počátečního šoku rozhodla pojmenovat unikátní jev jako Biscuits (Sušenka) and Gravy (Omáčka). Říkají tomu krátce sušenka.

Máma Kyla King byla první, kdo objevil neobvyklého novorozence, když se přiblížila k bedně a zkontrolovala svou těhotnou kočku, která včera v noci rodila. Byla ráda, že našla zdánlivě zdravý vrh čtyř koťat poblíž těla matky. Najednou si však všimla, že se za matkou schovávají další dva novorozenci.

Když je zvedla, aby je přiblížila jejich sourozencům, zjistila, že jedna z nich měla na hlavě dvě tváře. Vyděšená rychle napsala a poslala fotku manželovi BJ Kingovi, aby mu řekla novinky: „Máme teď 6–1/3 kočky!“

Přejít nahoru