Důchodci dostanou od Ježíška 6 tisíc ke svým milionkrát valorizovaným rentám, to je vrchol

Jestli náš krásný nový svět již brzy něco zahubí, bude to jistojistě hamižnost dnešních věčně nenažraných starců na úkor věcí skutečně důležitých jako je třeba “Konstrukce maskulinity ze strany mužských aktérů pole dance”.

To nevíte, vy sobečtí ignoranti, že výše uvedená diplomová práce, obhájená na Univerzitě Karlově, a jí podobné, řeší podstatné problémy současného světa? Nejste s to pochopit, že za 6 tisíc na vaše hypochondrické léky by se dala udělat nějaká pěkná studie, která by lidstvo posunula o mílový kus dopředu třeba i v těchto fundamentálních záležitostech?:

1/ “I Češky chtějí být krásné všude” Labioplastika – představy o estetice a tělesné způsobilosti vagíny

2/ Orgasticita žen pod vlivem sexuální a partnerské zkušenosti

3/ Opakované mučení nedokonalého těla. Specifika cvičení ve fitness centru z genderové perspektivy

4/ Politizace sexuality v Jihoafrické republice

5/ Sexuální reakce žen na nahé mužské postavy v různých stadiích vzrušení

6/ Vizuální aspekty individuálního rozpoznávání u papoušků šedých

Copak vám nedochází, že kupříkladu taková poctivě zmapovaná “Politizace sexuality v Jihoafrické republice” učiní celou planetu mnohem šťastnější? A vy furt myslíte jenom na své zvrhlé materialistické potřeby a zájmy! Popřípadě na to, abyste mohli jednou za měsíc odevzdat svůj královsky valorizovaný důchod svým blízkým, kteří vás s trsem banánů na půl hodiny navštíví v důchoďáku.

Styďte se! Tohle už není váš svět, tak laskavě neustále nevytvářejte mezigenerační nenávist! Za vašich časů se možná dřelo na poli, ale to už je dávno passé, protože my teď řešíme vizuální aspekty individuálního rozpoznávání u papoušků šedých. Tak to prostě je. Smiřte se s tím a nekazte nám náš duchovní pokrok!

Autor: Michal Pohanka

 

Přejít nahoru