74-letá CHER plánuje svatbu s 27-letým partnerem

Cher je navzdory svému věku stále velmi aktivní v médiích. Před dvěma lety byla na plakátech během premiéry filmu „Mamma Mia: Here We Go Again“, účastnila se i dalších akcí a setkání.

Všechno se změnilo v polovině tohoto roku, kdy se po celém světě rozšířily informace o zhoršujícím se zdraví zpěvačky. Cher zrušila svou účast na protestech proti rasismu a zahraniční weby uváděly, že ani neměla sílu opustit dům.

Odborníci vysvětlili, že srdce a ledviny hvězdy byly poškozeny virem. Nikdo nedával Cher šanci na přežití.

Cher neumírá, ale vdává se
Nejnovější informace o zpěvačce jsou však mnohem pozitivnější. Ukázalo se, že Cher je na tom lépe a díky nové lásce je plná energie. Hvězda se bude brzy vdávat, a nedávno se plně věnovala plánování snového obřadu.

Pikantnost celé situace dodává skutečnost, že zpěvačiným vyvoleným je 27-letý milenec, se kterým se musela setkat prostřednictvím společných přátel. Jak se ukázalo, pár se jen o několik měsíců později nastěhoval společně k Cher do Malibu.

Cher ve svém životě chodila s mnoha muži, ale lišili se od jejího nového milence. Prostě spolu dobře vycházejí.

Informátor poznamenal, že Cher nikdy skutečně nepřestala hledat svou pravou lásku a její trpělivost se vyplatila. Hvězda a mnohem mladší muž se nedávno zasnoubili. Na jejím prstu se zjevně objevil 16-karátový žlutý kámen.

Svatba, stejně jako zásnubní šperky, by měly být také ve velkém stylu.

zdroj: vipshow.cz

Přejít nahoru