Průlom v archeologii: Lovci vraků byli ohromeni poté, co objevili „vesmírnou loď“ + VIDEO

Vello Mass, výzkumník, který určil mnoho z těchto lodí, kdysi řekl, že lodě strádaly na dně moře dlouho před některými z nejslavnějších mořských nálezů. Řekl: „Existují stovky vikingských lodí, stovky starých obchodních lodí, stovky válečných lodí.“ Baltské moře je archeologický ráj. “Švédsko se stalo synonymem takových nálezů, ale lovci vraků našli poblíž skandinávské země něco velmi odlišného. v roce 2012. Při hledání vraků lodí na tajném místě mezi Švédskem a Finskem zachytila hlubinná záchranná společnost Ocean Explorer neuvěřitelný snímek více než 80 metrů pod vodní hladinou.

Vesmirna lod screenshot youtube

Vedoucí týmu Peter Lindberg žertoval, že na první pohled si jeho posádka myslela, že objevili neidentifikovaný létající objekt neboli UFO.

Řekl: „Dělám to téměř 20 let, takže jsem na dně viděl několik předmětů, ale nic takového co sem pak zbadal jsem ještě neviděl.

“Byli jsme venku devět dní a byli jsme docela unavení a byli jsme na cestě domů, ale udělali jsme poslední běh se sonarovou rybou a najednou se tato věc objevila.”

Pomocí sonaru s bočním skenováním našel tým objekt ve tvaru válce o průměru 60 metrů s pevným ocasem dlouhým 400 metrů. Píše portál Express.co.uk.

Tvar připomínající disk byla 200 metrů pod povrchem.

Pan Lindberg řekl: „Slyšeli jsme spoustu různých druhů vysvětlení, od vesmírné lodi George Lucase – Millennium Falcon – až po„ je to nějaká zástrčka do vnitřního světa “, jako by tam dole mělo být peklo nebo tak něco.

Přejít nahoru