V plameňoch uhoreli traja ľudia!

Tragédia, ku ktorej, zrejme, nemuselo dôjsť sa odohrala ešte v piatok neskoro večer na Harmincovej ulici v bratislavskej Dúbravke. Pri požiari zasiahli ničivé plamene unimobunku stojacu neďaleko miestneho obchodného domu. Podľa všetkého v unimobunke žila staršia pani bez domova, Mária, ktorá sa starala o túlavé mačky. Domáci sa o ženu báli už dlhší čas, ale bezdomovkyňa sa odmietala presťahovať do ubytovne, lebo nechcela opustiť svojich 20 mačiek.
“Hasičom sa z horiacej unimobunky podarilo vytiahnuť dve osoby, ale napriek ich veľkému úsiliu sa ich už zachrániť, žiaľ, nepodarilo,“ informovalo Prezídium Hasičského záchranného zboru (HaZZ) prostredníctvom sociálnej site s tým, že zasahovalo 32 hasičov s 9 kusmi techniky.

Podľa mužov zákona pri požiari napokon zomreli tri osoby. „Polícia zatiaľ totožnosť obetí požiaru nepozná. V danej veci bolo začaté trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Presné príčiny, ako aj ďalšie okolnosti tohto požiaru sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania,“ uviedla Polícia.

(SCa, foto: Fb/HAZZ)

Přejít nahoru