V obci Líský se odehrála obrovská rodinná tragédie!

Na Kladensku, v rodinném domě se střílelo. Pravděpodobným pachatelem je muž, který byl nalezen mrtev. Mluvčí vězeňské služby Petra Kučerová uvedla, že tento muž byl s největší pravděpodobností člen vězeňské služby. Čeká se na potvrzení jeho totožnosti.

„Policisté na místě nalezli tři mrtvé, dvě ženy a jednoho muže,“ uvedla policie ČR. Má jít podle všeho o mužovu partnerku a její matku.V domě podle jejích informací žila čtyřčlenná rodina. Prvotní informace ale naznačovaly, že mezi oběťmi je také 12ti letá dívka nebo kojenec, později se však ukázaly jako mylné. Právě dvanáctiletá dcera zavražděné matky měla být v den střelby u svého biologického otce a je tedy mimo ohrožení života. Krom ní tragédii přežil jen teprve tři týdny starý kojenec.

Další okolnosti případu zatím nejsou známé. Sousedé uvedli, že před 18:00 slyšeli opakovanou střelbu. „Byla slyšet střelba, znělo to jako ohňostroj, bylo to několik ran za sebou,“ řekla žena bydlící v další vesnici. Podle ní výstřely zněly jako ze samopalu. Policie na místo ihned po nahlášení střelby poslala i zásahovou jednotku.

Vesnice proto byla v sobotu večer částečně uzavřena. Motiv pachatele ani další okolnosti případu zatím nejsou známé.

(SCa)

Přejít nahoru