Donald Trump se stal historicky největším prezidentem USA. A důvod? Ten stojí skutečně za to

Ačkoliv se média v poslední době snaží lidem vymývat myšlení tak, aby zatratili pana amerického prezidenta Donalda Trumpa, tak v mém případě se jim to nepovedlo. Já se i nadále pana Trumpa velmi vážím a považuji ho za jednoho z největších amerických prezidentů vůbec, ne-li vůbec za toho největšího. Je sice pravda, že ve své funkci měl být daleko razantnější vůči některých negativním jevům ve společnosti, jako je například přehnaná politická hyperkorektnost nebo nepokoje vyvolané BLM. Ale víte třeba to, že to byl po několika desetiletích prvním prezidentem, který se nepustil do žádné nové války? Už to je třeba ocenit.

Ale to nejdůležitější se odehrálo teď v posledních týdnech jeho funkčního období. A je to věc tak významná, že to možná změní pohled celého lidstva na dosavadní světonázory. Co se stalo? Jen si to přečtěte (viz zdroje: https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/cia-odtajnila-stovky-nejtajnejsich-dokumentu-o-ufo-40347747 nebo http://www.newsweek.com/ufo-cia-documents-black-vault-how-download-1560830) A na internetu se dají najít i další odkazy o této zásadní informaci, aby mne nějaký šťoural nechtěl obviňovat z toho, že jsem si jen něco vycucal z prstů.

Zkrátka a dobře součástí zákona povolujícího činnost tajných služeb pro rok 2021 je i nařízení, že CIA musí vytvořit zprávu o neidentifikovaných vzdušných fenoménech pro potřeby Kongresu, což znamená i to, že na základě zákona o přístupu k informacím můžou být zprávy o UFO dané k dispozici i veřejnosti.

Mimochodem, ve volebním období tohoto prezidenta to není poprvé, kdy se na veřejnost dostávají armádní zprávy o UFO. Například v loňském dubnu se objevily zprávy, že Pentagon zveřejnil tři videa UFO, a to proto, že ministerstvo obrany chtělo udělat přítrž spekulacím, že ona videa nemusí být pravá (viz zpráva https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ufo-pentagon-namornictvo-usa-ministerstvo-obrany-neidentifikovatelne-letajici-objekty.A200428_121337_zahranicni_jhr)

To, co bylo běžnou praxí už od 40. let 20. století, že zprávy o UFO byly bagatelizovány, utajovány, či dokonce zesměšňovány, bylo najednou teď a ve funkčním období Donalda Trumpa prolomeno. A díky tomu se právě toto volební období tohoto prezidenta už navždy zapíše do historie naší planety velmi výraznou a nesmazatelnou fixou. A na toho, kdo pořád ještě bude tvrdit, že žádná UFO neexistují, už se budou ostatní dívat jen jako na toho, kdo stále ještě říká, že Země není kulatá, ale placatá.

Autor: Libor Čermák

Přejít nahoru