VIDEO: Bill Gates řádil na americké televizi a oznámil, že lidé budou potřebovat 3. dávku vakcíny ještě tento rok! Jeho nadace financuje a koordinuje klinické testy mutací SARS-Cov-2 v Jihoafrické republice, podle závěrů studie se rozhodne, jak často se budou muset lidé vakcinovat!

Americký miliardář, zakladatel Microsoftu, filantrop a zanícený amatérský epidemiolog Bill Gates před 5 dny opět zářil na americké televizi. Nebylo to ale záření pro každého, pro mnoho lidí to bylo spíš řádění, protože v Americe se situace utrhla ze řetězu a šílenství s vakcínami zaplavuje média a vakcinace se stává společensky módní záležitostí. Jenže s příchodem mutací viru se situace komplikuje a zfanatizovaná americká média mají obavy, že vakcíny nebudou fungovat proti jednotlivým variantám koronaviru, které se začínají šířit ve světě. Mezi ty nejnebezpečnější patří jihoafrické a brazilské mutace.

Bill Gates byl pozván do pořadu CBS, aby pohovořil o více tématech, ale především vakcinace byla tím hlavním, co okamžitě začalo rezonovat americkými médii. Bill Gates totiž naznačil, že lidé budou potřebovat ještě tento rok 3. dávku vakcíny, aby měli ochranu proti koronaviru, přičemž Gatesova nadace financuje v Jihoafrické republice klinické studie vakcín, aby se zjistilo, jak fungují proti virovým mutacím.

V rozhovoru zazněla zajímavá informace, že Bill Gates pravidelně telefonuje s hlavním americkým epidemiologem a mluví spolu o situaci a konzultují otázky vakcinace. Dr. Anthony Fauci, který je přezdívaný jako Doktor Smrt, je známý svými styky s Billem Gatesem a všechna opatření přijímaná v USA jsou de facto přímo z hlavy Gatese, resp. farmaceutické lobby, která stojí v pozadí za tímto samozvaným odborníkem na epidemie. Gates tak v podstatě je pouze loutka americké farma lobby. Ovšem ne tak docela. Tato loutka pumpuje do vakcín a výzkumu miliardy dolarů z vlastních zdrojů.

více info na aeronet.cz

Přejít nahoru